abonnementen vergelijken

Abonnement met toestel zonder BKR?

AbonnementZonderBKR.nl is de enige website die consumenten met een BKR codering hulp biedt bij het afsluiten van een telefoon, televisie of internet abonnement.

Beste Keus 2017:


Voordelig abonnement en nieuw mobieltje

Het aanbod en de mogelijkheden van mobieltjes wordt met de dag groter. Het is dan ook niet zo gek als je naast een voordeliger abonnement ook wel een nieuw toestel wilt, vaak moet dit zelfs omdat de meeste apps een modern toestel nodig hebben. Zorg daarom voor een goed mobiel toestel om gebruik te kunnen maken van je abonnement. Wij hebben een selectie van aanbieders waar je terecht kunt voor een nieuw mobiel abonnement met toestel, een eventuele BKR notering is bij deze aanbieders vaak geen probleem.

Kan ik een mobiel abonnement met BKR notering aanvragen?

Gelukkig zijn er steeds meer aanbieders die je een nieuw toestel bieden bij je abonnement ondanks een BKR registratie. Omdat dit lang niet bij alle aanbieders mogelijk is hebben we in ons overzicht rekening gehouden met aanvragen van klanten die een negatieve codering hebben. Het goedkeuringspercentage van de aanbieders geeft aan hoe groot de kans is dat je geaccepteerd zult worden. Hoe hoger het percentage, hoe sneller je een abonnement met nieuw toestel zult krijgen.

De voordelen van een nieuw toestel

Het is belangrijk om te beseffen dat er vrijwel wekelijks nieuwe toestellen uitkomen. Merken als HTC, Apple, Samsung en Nokia gaan zo met de tijd mee en maken mobieltjes die steeds sneller zijn en meer kunnen. De makers van apps zoals Whatsapp, Facebook, Youtube en Instagram kunnen hierdoor ook steeds meer en sneller werken. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze apps en je nieuw mobiel abonnement zul je daarom vaak ook een nieuw toestel moeten hebben. Diensten zoals 4G, NFC en andere handige opties en diensten zullen anders namelijk niet werken, hierdoor betaal je dan voor diensten die je niet kunt afnemen, zonde dus.

Welk toestel moet ik kiezen?

Welk toestel het beste is voor jou ligt natuurlijk helemaal aan wat je er mee wilt gaan doen. Gebruik je bijvoorbeeld veel apps of wil je alleen maar af en toe kunnen internetten? Hoe belangrijk is de camera en hoe snel moet je internet zijn? De grote merken Samsung, HTC en Apple bieden vaak verschillende toestellen aan in verschillende prijsklasses. Vergelijk daarom goed en let hierbij op de functies die je ook echt zult gebruiken om te voorkomen dat je meer betaald dan nodig is.

Nieuw toestel zonder BKR check

Er zijn een aantal aanbieders waarvan wij uit onderzoek weten dat een BKR registratie ervoor kan zorgen dat je geen abonnement kunt afsluiten. Bij andere aanbieders is dit echter geen enkel probleem en kun je probleemloos een nieuw abonnement met toestel afsluiten met BKR registratie. Bij deze aanbieders vind je bovendien vaak speciale aanbiedingen waarbij je extra korting kunt krijgen op nieuwe toestellen van Apple en Samsung. Nu kun ook jij dus een iPhone abonnement ondanks een BKR registratie afsluiten.
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact