abonnementen vergelijken

iPhone 7 Met BKR

Robin Mobile

Robin Mobile - Hoge Acceptatie
BKR? Geen probleem! Echt onbeperkt bellen, internetten en smsen vanaf slechts €19,95 en maandelijks opzegbaar.


Naar aanbieder >

iPhone 7 specs

iPhone 7 review en specs

De iPhone 7 is misschien wel de meest langverwachte telefoon van 2016. Net als de iPhone 6 komt de iPhone 7 in twee varianten. Je hebt de gewone 4,7 inch variant en de iPhone 7 plus met een flink grote scherm en een aantal leuke extra's. Wat we vaak nog wel eens miste is dat de iPhone 7 ook nog eens waterdicht is. De iPhone 7 heeft een IP67 certificering gekregen en dit betekent dat alle poorten en het scherm waterdicht zijn. Je kunt dus gerust bellen in de regen zonder bang te zijn dat de iPhone kapot gaat. Het wordt echter wel afgeraden om te gaan zwemmen met de iPhone 7. De iPhone kan dan beschadigen door de hogere waterdruk onder water.

De iPhone 7 is bij lancering meteen ook één van de beste smartphones op de markt. Om te beginnen zien we dat Apple qua design grotendeels vasthouden aan dat van de iPhone 6. Daarmee breken ze dus de traditie elke twee jaar een nieuwe design uit te brengen. De iPhone 7 is er in twee kleuren zwart, glimmend en mat zwart. Verder is de iPhone 7 ook beschikbaar in de kleuren goud , zilver en natuurlijk in roze. Het toestel ziet er meteen al erg stijlvol uit. Eén van de grootste en tegelijktijdig conversiele vernieuwingen is het ontbreken van de 3,5 mm audio poort. Dit heeft Apple gedaan om plaats te maken voor meer technologie. Waaronder een extra speaker met twee speakers heeft de iPhone 7 nu stereo geluid. Mocht je toch een headset op de iPhone 7 willen aansluiten dan kan dat natuurlijk nog steeds. Apple levert namelijk een verlengkabel mee. Als je deze in de audio ingang stopt dan kun je nog steeds je oortjes gebruiken.
Aan de buitenkant zien we dat ook de homeknop is veranderd. Dit is geen fysieke knop, je kunt het dus niet meer indrukken maar is nu druk gevoelig. De smartphone heeft net als eerder een vingerafdrukscanner. Een grote voordeel hiervan is dat de vingerafdrukscanner ook werkt met 3D touch. Je kunt de scanner op verschillende manieren instellen waardoor de besturing nog meer vergroot kan worden. De knop geeft je verder feedback signalen waardoor je precies weet

Display

Het display van de iPhone 7 is erg mooi. Het is een Retina display van 4,7 inch groot dat zijn we ook gewend van de voorgaande iPhone en dat voelt gewoon heel fijn aan. Je kunt de telefoon prima met 1 hand vasthouden en ook alles bedienen. Ook bovenin met de speciale reachability functie. Het scherm is bovendien 25% feller geworden waardoor je ook bijvoorbeeld buiten, in de zon nog steeds naar het scherm kan kijken. Dat is iets wat bij eerdere iPhone modellen nog wel lastig kon zijn. Net als de iPhone 6s is het scherm van de iPhone 7 ook weer drukgevoelig.

Geheugen en processor

De iPhone 7 is verkrijgbaar met 32 GB, 128 GB of 256 GB opslaggeheugen. Je kunt de smartphone helaas nog niet uitbreiden met een geheugenkaart. Dat valt toch wel een beetje tegen. Gelukkig is de standaard opslag capaciteit verhoogd. Voor de meeste mensen zou dit in principe wel genoeg zijn. De iPhone 7 beschikt over de nieuwe A10 Fusion chip. De nieuwe processor is volgens Apple twee keer sneller dan in de iPhone 6 en bovendien ook energiezuiniger. Dit komt door een

Besturingssysteem

Samen met de nieuwe iPhone lanceert Apple ook altijd een nieuwe versie van het besturingssysteem. Dit jaar is het IOS 10. Natuurlijk is het besturingssysteem grotendeels gelijk gebleven met de herkenbare menu’s en iconen. Toch zijn er wel een paar kleine verbeteringen. Het scollen gaat nog soepeler, er zijn meer toepassingen van het druk gevoelige scherm ener zijn meer ingebouwde apps. Ook is Siri, de spraakbesturing van de Apple verbeterd. Helaas is de Nederlandse versie nog niet te gebruiken maar het is wel leuk om een keer te proberen. Mocht je er toch gebruik van willen maken dan kun je natuurlijk gebruikmaken van de Engelse versie.

Camera

De camera van de iPhone 7 is echt waanzinnig goed. Er worden hele mooie foto's gemaakt van 12 megapixel. Het klinkt misschien niet erg veel maar de camera van de iPhone 7 is veel beter dan andere smartphones met ene 12 megapixel camera. De iPhone 7 heet namelijk een hele goede lens, daardoor zijn beelden vrijwel altijd scherp. Het lukt zelfs om bij weinig ligt mooie foto's te maken. Ook de selfiecamera is veel verbeterd. De camera is verhoogd naar 7 megapixel en deze kun je naast selfies ook gebruiken om te Facetimen met familie en vrienden.
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact