abonnementen vergelijken

iPhone 8 Abonnement Vergelijken?


iPhone 8 Abonnement Afsluiten?

Ben je opzoek naar een iPhone 8 abonnement? Vergelijk hieronder de beschikbare iPhone 8 abonnementen en sluit direct de goedkoopste iPhone 8 abonnement online af. Je hebt vaak het toestel al binnen 48 in huis!

Abonnementen binnenkort beschikbaar zijn..


De gloednieuwe iPhone 8 is het nieuwe toestel van iPhone voor 2017. De iPhone 8 brengt ongekende verbeteringen en features met zicht mee. Denk hierbij aan de grote redesign van het toestel, de display en draadloos opladen.

De iPhone 8 is zonder twijfel het meest gehypte en populaire toestel op dit moment. Dit toestel moet je gewoon hebben!


iPhone 8 abonnement

In het kort:

Apple heeft voor de iPhone 8 een grote redesign gepland voor 2017 met een behuizing van glas en de zogenaamde edge-to-edge OLED-display dat een geïntegreerde Touch ID vingerafdruksensor en een front camera bevat. De iPhone zal standaard verkocht worden met een 4.7 inch display maar zal naar alle waarschijnlijkheid ook met een 5.5 inch display beschikbaar zijn.

Verwachte specs:

 • 5.8" OLED display
 • Snellere A11 processor
 • Stalen RVS of glas behuizing
 • Edge-to-edge display
 • Camera en Touch ID geintegreerd in display
 • Geen Home Button meer
 • Draadloos opladen
 • Drie modellen - één OLED, twee standaard

 • iPhone 8 Updates:


  17 april 2017 - Geen Touch ID

  Een analist is van mening dat de productie problemen met het scherm van de iPhone 8 ertoe zal leiden dat de zogenaamde Touch ID waarschijnlijk compleet geschrapt zal worden.

  3 april 2017 - True Colour display:

  Apple werkt mogelijk aan een 'true colour' scherm voor de nieuwe iPhone modellen. Hierdoor kan het scherm zich aan het licht van de omgeving aanpassen. Deze functie is al bekend van de iPad Pro.

  20 maart 2017 - AR functie in de iPhone 8:

  Apple heeft een team van specialisten die zich bezighouden met de ontwikkeling van augmented reality. Mogelijk zullen we deze feature terugzien in combinatie met een app voor de 3D camera.

  15 maart 2017 - Nieuwe aanraaksensoren:

  Mogelijk zal Apple voor de iPhone 8 nieuwe aanraaksensoren ontwikkelen voor het OLED scherm. De kosten zouden hierdoor circa met 50% toenemen ten opzichte van de huidige aanraaksensoren.

  12 maart 2017 - Geen gebogen scherm:

  De iPhone 8 zal naar verwachting een plat scherm gaan gebruiken op alle modellen. Dit in tegenstelling tot de geruchten over een gebogen curve scherm. Deze informatie komt van een betrouwbare vooraanstaande Apple analist.

  9 maart 2017 - Tekort aan component beïnvloedt releasedate:

  Apple lijkt naar verluidt moeite te hebben de productie van een component voor de 3D camera. Dit zou de releasedatum van de iPhone 8 met maanden kunnen vertragen.

  28 februari 2017 - OLED display en USB-C poort:

  Uit een rapport blijkt dat Apple voor de eerste keer een OLED display zal introduceren, dit geldt ook voor een ondersteuning van een USB-C poort.

  16 februari 2017 - functiegebied

  De iPhone 8 zou mogelijk een speciale “functiegebied” aan de onderkant van het scherm krijgen. Deze functie is ook te vinden in de MacBook Pro Touch Bar.

  9 februari 2017 - draadloos opladen:

  Een iPhone 8 model die bestemd is voor draadloos opladen: Er gaan geruchten rond dat Apple draadloos opladen wilt toevoegen aan één specifiek iPhone 8 model. Het lijkt er dus op dat draadloos opladen niet standaard bij de iPhone 8 zit inbegrepen.

  10 januari 2017 - Stalen RVS behuizing, glas ontwerp:

  Volgens veel geruchten zal de iPhone 8 een stalen (RVS) behuizing krijgen en zal er een model van glas komen, om draadloos opladen mogelijk te maken.

  16 januari 2017 - IP68 waterbestendige certificering:

  De iPhone 8 zou waterbestendig gemaakt worden. Apple is in het bezit van een IP68 certicifering wat betekent dat een toestel circa 30 minuten ondergedompeld kan worden in water op een diepte van 150 cm.

  Apple’s iPhone 8 - 2017

  2017 zal de 10e verjaardag van Apple zijn en Apple kennende hebben zijn ze iets groots van plan om deze gelegenheid te vieren. We hebben nog een aantal spannende maanden te gaan tot de lancering van de iPhone 8, maar vanwege de ambitieuze plannen van Apple voor het apparaat, zijn er al een overvloed aan geruchten over de indrukwekkende functies van de allernieuwste iPhone.

  De geruchten brengen veel discussies op gang. Er zou een gerucht zijn dat Apple 10 prototype iPhone modellen aan het testen is. Omdat er zoveel testmodellen zijn is het niet duidelijk wat we precies kunnen verwachten. Daarnaast zijn veel geruchten tegenstrijdig.

  Geruchten suggereren dat het er een grote redesign plaats zal vinden, met een edge-to-edge scherm zonder de gebruikelijke bovenste en onderste randen, waar functies, zoals de Touch ID vingerafdruksensor en de front-facing camera zijn ondergebracht. In plaats daarvan zal de Touch-ID en de camera rechtstreeks worden ingebouwd in het scherm, wat betekent dat er geen Home-knop meer zal zijn. Jony Ive (ontwerper iPhone) wilde een iPhone die eruit ziet als één glasplaat voor meerdere jaren, en glas is ook nodig als Apple draadloos opladen wil gaan introduceren.

  Met de edge-to-edge- design, zal het formaat van de iPhone 8 hetzelfde zijn als de 4,7 inch iPhone maar met een 5,5 inch display. Geruchten suggereren dat de iPhone 8 er ook zal zijn met een 5,8-inch display met 5,15 inch aan bruikbare oppervlakte en de rest zal gewijd worden aan de virtuele knoppen dat de bestaande Home-knop zal vervangen.

  iPhone 8 met abonnement

  Het duurt dan misschien nog even, maar de iPhone 8 beloofd het wachten meer dan waard te zijn! Na maanden in spanning te hebben gezeten, kunnen we ons straks eindelijk vergapen aan dit indrukwekkende stukje technologie en vormgeving. De vraag die nu nog rest is natuurlijk niet of je de nieuwste iPhone aanschaft, maar wanneer je hem aanschaft en of je aanschaft met of zonder abonnement. Wij gaan je helpen bij je keuze door alle voordelen en nadelen even op een rijtje te zetten, zodat jij straks helemaal blij bent met je nieuwe iPhone 8!

  Voordelen iPhone 8 met abonnement

  Natuurlijk zijn we straks helemaal blij met nieuwste versie van onze geliefde iPhone, maar om eerlijk te wezen verwachten we niet dat een goedkoop zal worden. Door te kiezen voor een iPhone 8 met abonnement betaal je niet alleen elke maand je datakosten, maar spreid je een gedeelte van de kosten van de iPhone. Het voordeel van een iPhone 8 met abonnement is dat je niet in één keer een groot bedrag uit hoeft te geven en dus meteen kan genieten van de nieuwste model. Het nadeel is natuurlijk dat een abonnement met toestel duurder is dan een abonnement zonder toestel.

  Waar let je op bij een iPhone 8 met abonnement?

  Stel, je staat te popelen om je iPhone 8 met abonnement aan te schaffen, waar let je dan op? Elke provider heeft zijn eigen mogelijkheden. Zo zal je moeten beslissen welke contractstermijn je wilt en hoeveel je aan datakosten wilt betalen, maar het is ook belangrijk te kijken naar de overige voorwaarden van de provider. Let op acties en aanbiedingen waarbij je tijdelijk korting krijgt op de aansluitkosten of de data. Vergeet ook niet dat je soms behoorlijk wat terug kunt krijgen voor je oude telefoon.

  Gooi geen oude schoenen weg

  We weten al een tijdje dat de iPhone 8 er aan zit te komen. Veel fanatieke fans zorgen er dan ook voor dat hun huidige abonnement binnenkort afloopt, zodat zij meteen een iPhone 8 met abonnement aan kunnen schaffen. Ben je nog niet toe aan een nieuw abonnement, maar zit je wel te springen om de iPhone 8? Wacht dan nog heel veel met het aanschaffen van de nieuwst iPhone, want niemand zit te wachten op dubbele abonnementskosten. Tegen de bofkonten die straks meteen de nieuwe iPhone 8 aanschaffen wil ik graag zeggen: veel plezier!

  iPhone 8 abonnement vergelijken

  Ben je al aan het dagdromen over de nieuwe iPhone 8? Vergeet dan niet alleen te denken aan het mooie design en de vooruitstrevende technologie, maar denk ook eens de praktische zaken zoals je nieuwe abonnement! Bij een nieuwe iPhone hoort in veel gevallen ook een nieuw abonnement, waar je best wel lang aan vast kunt zitten. Reden genoeg dus om eens goed na te denken over wat voor een abonnement je straks wilt bij je nieuwe iPhone 8. Kom je er niet helemaal uit? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

  Abonnement met toestel of sim-only?

  De eerste keuze die je als iPhone 8 liefhebber moet maken is de keuze tussen een toestel met abonnement of een los toestel. Al sinds de uitvinding van de mobiele telefoon vragen mensen zich af welke van de twee goedkoper is. Het antwoord hierop luidt dat het vooral afhankelijk is van je abonnement en de prijs van het toestel, maar dat het gemiddeld genomen niet veel uitmaakt. De iPhone 8 zal ongetwijfeld geen goedkope telefoon worden en het is dus goed voor te stellen dat je de kosten spreidt. Heb je liever lage maandelijkse kosten en levert je spaargeld op de bank toch niet veel op, dan kun je net zo goed een los toestel kopen met sim-only.

  Lengte van je abonnement

  Heb je besloten of je voor een abonnement met toestel of voor sim-only gaat? Dan is het nu tijd om te kijken naar de lengte van je abonnement. De meeste providers bieden je de keuze tussen een éénjarig of een tweejarig abonnement voor je iPhone 8. Het voordeel van een abonnement voor een jaar is natuurlijk dat je na het jaar vrij bent om een ander abonnement af te sluiten. Het nadeel is echter dat de kosten voor het toestel een stuk hoger liggen. Sommige providers vragen bij een éénjarig abonnement een flinke toestelprijs of een fors maandbedrag. Bij een tweejarig abonnement worden de kosten meer gespreid, maar je zit natuurlijk wel langer vast aan je abonnement.

  Acties en aanbiedingen

  Het is verstandig om van tevoren goed na te denken over je iPhone 8 met abonnement. Nog verstandiger is echter om, wanneer het zo ver is, goed de verschillende aanbiedingen te vergelijken. Kijk daarbij niet alleen naar de maandelijkse kosten, maar ook naar de toestelprijs, de hoeveel data en de aansluitkosten. We snappen dat je staat te popelen om de nieuwe iPhone, maar denk goed na voor je een beslissing maakt. Op deze manier kun je met een gerust hart genieten van je iPhone 8!

  iPhone 8 sim-only

  We moeten nog heel even geduld hebben en dan is het zo ver. De nieuwe iPhone 8 komt uit! Al maanden kijken we uit naar de komst van de nieuwste iPhone en de geruchten liegen er dan ook niet om. Het verhaal gaat dat de nieuwe iPhone 8 nog sneller is dan de iPhone 7, een glazen behuizing krijgt, draadloos oplaadbaar wordt en dat de homeknop wordt vervangen door een touch ID die werkt op basis van je vingerafdruk! Veel van jullie zullen het toestel ongetwijfeld zo gauw mogelijk aan willen schaffen. Maar als je de iPhone 8 eenmaal hebt gekocht, welk sim-only abonnement kies je dan?

  Voordelen sim-only

  Veel mensen vragen zich af of sim-only voordeliger is dan een toestel met abonnement. Het antwoord is dat de uiteindelijke prijs die je betaald niet altijd zo veel verschilt, maar dat sim-only wel degelijk voordelen heeft. Natuurlijk, niemand verwacht dat de aanschafprijs van de iPhone 8 heel laag zal liggen. Als je de iPhone 8 los aanschaft zal dat een flinke uitgave zijn, maar het voordeel is echter dat je vervolgens een ruime keuze hebt aan goedkope sim-only abonnementen. Doordat je niet vast zit aan een duur abonnement, kun je flexibel zijn in je keuze en profiteren van de beste aanbiedingen.

  Welk sim-only abonnement?

  De keuze in sim-only abonnement is gigantische groot. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een provider met jouw ideale combinatie van belminuten en sms, data, internetsnelheid, aansluitkosten en contractduur. Op internet vind je verschillende websites die je kunnen helpen met het samenstellen en vinden van jouw perfecte sim-only abonnement. Let daarbij op dat tweejarige contracten voordeliger zijn, maar dit wel betekent dat je voor lange tijd vastzit aan je abonnement en geen gebruik kunt maken van andere aanbiedingen. Een tip van ons: het is met een zo’n supersnelle iPhone 8 natuurlijk zonde om niet te kiezen voor 4G.

  Voorpret

  Het duurt misschien nog even voordat de nieuwe iPhone 8 uitkomt, maar dat betekent niet dat je je niet alvast kunt oriënteren op een nieuw abonnement. Of je nou kiest voor een toestel met abonnement of een los toestel met sim-only, de voorpret zal er niet minder om zijn. Zit je momenteel nog vast aan sim-only abonnement, dan kun je natuurlijk dit abonnement ook overzetten op je nieuwe iPhone 8. Wat je ook doet, het belangrijkste is dat je straks een goede afweging hebt gemaakt en helemaal blij kunt zijn met je iPhone 8.

  De goedkope iPhone 8

  Over een paar maanden is het eindelijk zo ver en kunnen we de nieuwe iPhone 8 verwachten. Tien jaar na het lanceren van de eerste iPhone zijn de verwachtingen voor het nieuwe model natuurlijk hooggespannen. Eén ding is wel zo goed als zeker, met zijn toonaangevende design en uitmuntende specificaties zal de nieuwe iPhone 8 ongetwijfeld geen goedkope telefoon worden. Dit betekent echter niet dat je te veel moet betalen voor je nieuwe iPhone! Hieronder zetten wij alvast de spannendste geruchten over de iPhone 8 en zijn prijs op een rijtje.

  Specs en design

  Natuurlijk gonst het al maanden voor de verwachte release van de iPhone 8 van de geruchten op het internet. Volgens sommige gaat de telefoon daadwerkelijk de iPhone 8 heten en volgens anderen gaat hij de iPhone Edition heten. Wat we wel redelijke zeker weten is dat Apple kiest voor een glazen behuizing met een super duurzaam OLED scherm. De iPhone 8 krijgt naar verwachting een A-11 processor, waardoor de telefoon een stuk sneller wordt dan de iPhone 7. Het spannendste gerucht is ongetwijfeld dat de homeknop gaat verdwijnen en wordt vervangen door een touch ID waardoor je alleen nog je vingerafdruk nodig hebt om je iPhone te ontgrendelen.

  Prijs van de iPhone 8

  Al deze technologische ontwikkelingen zorgen er natuurlijk voor dat de iPhone 8 geen goedkope telefoon zal worden. Wanneer je kijkt naar de prijs van de iPhone 7 kun je prijs verwachten tussen de 750 en 800 euro voor de iPhone 8. De prijs van de iPhone plus zal waarschijnlijk rond de 900 liggen. Volgens sommigen zal het daarbij niet stoppen en zullen er nog luxere versies van de iPhone 8 gelanceerd worden. Mocht dit zo zijn, dan zou de prijs hiervan zomaar boven de 1000 kunnen komen te liggen.

  Goedkope iPhone 8

  Een goedkope iPhone 8 is misschien maar een illusie. Toch zijn er manieren om de kosten van de nieuwste iPhone zo veel mogelijk te beperken. Dit kun je doen door zo snel mogelijk na de releasedatum verschillende abonnementen te vergelijken. Door te kiezen voor een abonnement met toestel en een tweejarige contractduur, kun je de kosten voor de telefoon zo veel mogelijk spreiden. Mocht je denken dat je spaargeld met de lage rentestand nu toch niet veel oplevert, dan kan het juist voordelig zijn een iPhone 8 met sim-only te kiezen. Wat je ook doet, zo gauw je de nieuwe iPhone 8 in handen hebt, is de prijs van de telefoon al lang uit je gedachten verdwenen.

  iPhone 8 specs

  Met wellicht nog maar een paar maanden te gaan totdat de iPhone 8 wordt gelanceerd, draait de geruchtenmolen al op volle toeren. Veel mensen kunnen niet wachten totdat ze de nieuwste iPhone in handen hebben en zich kunnen vergapen aan het prachtige design en de vooruitstrevende technologie. Tien jaar na de komst van de allereerste iPhone belooft er namelijk weer heel wat te veranderen. Ook zo benieuwd naar de iPhone 8? Wij hebben alvast alle geruchten en nieuwtjes bij elkaar gezocht en voor je op een rijtje gezet.

  Design

  De iPhones van Apple staan niet alleen bekend om hun uitstekende technologie en ongekende betrouwbaarheid, ook het design van de telefoons wordt al jaren bewonderd. De verwachting is dat Apple met de iPhone 8 opnieuw zal kiezen voor een glazen behuizing in een roestvrij stalen frame, vergelijkbaar met de iPhone 4 en iPhone 4s. Anderen beweren dat de iPhone een edge-to-edge display krijgt, waardoor het scherm en de randen naadloos in elkaar overlopen. Het OLED scherm zorgt voor heldere kleuren en zorgt er bovendien voor dat je batterij langer mee gaat. De iPhone zal waarschijnlijk slechts in twee kleuren, zwart en wit, verschijnen. Saillant detail is dat de homeknop waarschijnlijk verdwijnt.

  Technologie

  De iPhone 8 belooft met zijn A11-processor nog een stuk sneller te worden dan de iPhone 7. Voor mensen die altijd zitten te klooien met hun oplader is er ook goed nieuws. De iPhone 8 kun je namelijk draadloos opladen! De meest opmerkelijke technologische vooruitgang is echter de touch ID. Hierboven hebben wij al gemeld dat de homeknop waarschijnlijk zal verdwijnen. Deze wordt vervangen door de touch ID technologie waardoor je je iPhone 8 over het hele scherm kunt ontgrendelen met je vingerafdruk. Er is nog weinig bekend over de camera’s op de iPhone 8, maar het gerucht doet de ronde dat er weleens 3D technologie in de camera’s zou kunnen zitten!

  Releasedatum

  Vooralsnog is, ondanks de vele geruchten, nog veel onduidelijk over de specificaties van de iPhone 8. Bovendien weten we nog niets eens zeker wanneer de nieuwste iPhone wordt gelanceerd. Traditiegetrouw worden nieuwe modellen in september uitgebracht, maar het zou ook zomaar kunnen dat Apple kiest voor juni. In deze maand tien jaar geleden presenteerde Steve Jobs namelijk de allereerste iPhone. Wat we wel weten is dat de nieuwe iPhone 8 ons ongetwijfeld versteld zal doen staan. Op dit moment kunnen we echter alleen nog maar afwachten en dagdromen over de nieuwe iPhone 8.
  © AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
  Disclaimer | Sitemap | Contact