abonnementen vergelijken

iPhone 8 verwachte prijs


Zal de iPhone 8 de duurste smartphone worden? De iPhone 8 gaat namelijk misschien wel meer dan €1000 kosten.

Geruchten over de iPhone 8 zijn er in overvloed. Dit is ook wel logisch aangezien de iPhone 8 veel zal verschillen van zijn voorganger. Al deze veranderingen zal het prijskaartje niet ten goede komen.

Gezien de ontwikkelingen en nieuwe features van Apple die naar verwachting in de komende iPhone 8 verwerkt zullen worden, een bron van Fast Company onthult de 10e verjaardag van iPhone, die zou kunnen gaan onder de naam iPhone X en zou zomaar meer dan $ 1000 ongeveer € 920 gaan kosten. Dit zijn slechts geruchten, de prijs kan daarom een stuk hoger uitvallen.

Na verwachting zal de prijs van een iPhone 8 abonnement tussen de €45,- en €55,- per maand kosten.


iPhone 8 prijs

Waarom zou de iPhone 8 zo duur kunnen zijn?

Het is nogal een sprong om een bedrag van circa €1000 te vragen voor een telefoon, dus wat zou de prijs eigenlijk zo opdrijven?

Verschillende rapporten beweren dat Apple een gebogen AMOLED scherm in de iPhone 8 wilt plaatsen. Deze upgrade kost Apple twee keer zo veel als een LCD display die momenteel in de toestellen worden geleverd. Het formaat van de display van de iPhone 8 zal naar verwachting 5,8 inch zijn.

Andere verbeteringen, zoals meer geheugen, een nieuwe sensortechnologie en een betere camera, is ook een reden dat de prijs van het toestel zal opdrijven.

We weten nog niet hoeveel de iPhone 8 precies zal gaan kosten. Dit zal Apple later dit jaar nog bekend maken, maar we verwachten dat er verschillende modellen van de iPhone 8 uitgebracht zullen worden. Net als bij de iPhone7s, iPhone 7S Plus. Waarbij klanten kunnen kiezen tussen duurdere features.
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact