abonnementen vergelijken

Sim Only Onbeperkt Internet Abonnement?

Altijd en overal onbeperkt internet

Wil je altijd verbonden zijn met het internet, zonder extra kosten? Dan is een sim only abonnement met onbeperkt internet zeer geschikt hiervoor. Naast dat je onbeperkt gebruik kan maken van het internet tegen een vast maandbedrag, is het vaak ook mogelijk om je abonnement maandelijks op te zeggen.

Populaire Aanbieder:


Waarom onbeperkte toegang tot het internet?

Met veel Wifi hotspots om verbinding mee te maken vinden sommige mensen het niet nodig om extra data in hun mobiele abonnementen te hebben. Maar vandaag de dag draait alles om het internet en is de noodzaak om online te gaan met je mobiel de norm geworden. Vooral met de ontwikkeling van de smartphones is het datagebruik enorm toegenomen. Als je apparaat hoge internetsnelheden ondersteunt, is het nog verleidelijker om de meeste tijd verbonden te blijven voor het bijwerken van je social media, om dingen te controleren of het uploaden van foto's en video's in real time. Videogesprekken via Facetime en Skype verlopen vlekkeloos en alles wat je nodig hebt is een smartphone die dienst kan doen als je zakcomputer zodat je altijd en overal bereikbaar bent. Met deze slimme functionaliteiten binnen handbereik, wie zou dan niet altijd en overal onderweg verbonden met het internet willen zijn?

Goedkoper en betrouwbaar

Rekening houdend met wat je betaalt voor je internet thuis waarvan je slechts af en toe gebruik maakt (tenzij je thuis werkt), biedt onbeperkt mobiele data je dezelfde voordelen, en misschien zelfs meer. Je gebruikt je telefoon constant, dus is het logischer om internet en telefoon in één te hebben. Met het toestaan van Tethering kun je ook je laptop en andere gadgets verbinden door middel van je mobiele telefoon. Dit kan je helpen om op een aantal kosten te besparen, vooral als je voortdurend merkt dat je meer dan je toegewezen MB's per maand verbruikt. Dit zijn niet de enige redenen waarom iemand onbeperkt internet zou willen hebben. Voor sommigen is het in verband met hun werk noodzakelijk het grootste deel van de tijd online te zijn en daarom is een internetverbinding onmisbaar vooral als je werkgevers of klanten in het buitenland hebt. Niet alleen zorgt het internet voor een constante communicatie, maar het kan ook dienen als een hulpmiddel wanneer je klant iets vraagt.

Sim only met onbeperkte data

Doordat er bij een sim only abonnement geen toestel geleverd wordt scheelt dit aanzienlijk in de maandelijkse kosten. Er zijn veel sim only providers die een onbeperkte toegang tot het internet bieden, zodat je maximaal je smartphone of tablet kunt gebruiken. Omdat deze abonnementen worden aangeboden op een flexibele basis, kun je vaak maandelijks opzeggen zonder hoge kosten en verplichtingen. Er zijn een aantal aanbieders die onbeperkt internet aanbieden, maar deze zijn onderworpen aan een fair usage policy, dus zorg ervoor dat je de verschillende aanbiedingen goed met elkaar vergelijkt. Er zijn ook providers die je toestaan om écht onbeperkt gebruik te maken van het internet. Daarnaast worden er ook sim only abonnementen aangeboden met onbeperkt internet en bellen. Waarom zou je kiezen voor een sim only abonnement met onbeperkt internet? De belangrijkste reden hiervoor is dat het een van de beste manieren is om geld te besparen op je mobiele diensten en het is ideaal voor diegenen die regelmatig gebruik maken van het internet op hun mobiele telefoon. De mobiele industrie is voortdurend in beweging en zich aan het vernieuwen, maar niet iedereen kan het zich veroorloven om te profiteren van alle nieuwe technologieën aangezien hier kosten aan verbonden zijn. Met een sim only onbeperkt internet abonnement kun je altijd aangesloten blijven op het internet, ongeacht waar je bent en het is betaalbaar. Deze abonnementen zijn vooral populair bij de smartphone-gebruikers zoals de iPhone, Samsung en de Blackberry die ontworpen zijn voor internet.

Sim only internet abonnementen zijn uitermate geschikt voor smartphones

Met een sim only abonnement hoef jij je geen zorgen te maken dat je vastzit aan een lang contract omdat deze abonnementen vaak worden aangeboden voor de duur van 1 à 12 maanden. Het kortlopende contract is een van de meest aantrekkelijke kenmerken van een sim only abonnement met of zonder internetbundel. Steeds meer mensen hebben er genoeg van om een contract voor twee jaar aan te gaan, alleen maar om te kunnen profiteren van een aanbieding. Met een sim only abonnement profiteer je nog steeds van veel voordeel, maar zonder voor lange tijd verplicht aan een contract vast te zitten. Het enige probleem dat je misschien zou kunnen tegenkomen met een sim only onbeperkt internet abonnement is dat als je meer minuten of SMS'jes verbruikt dan in je bundel zijn opgenomen en kunnen de kosten voor dit gebruik hoger zijn, dus binnen je bundel blijven is in je eigen belang. Je wilt er natuurlijk ook zeker van zijn dat je bekend bent met de prijs die bij elke bundel hoort, zodat je weet waar je aan toe bent als je per ongeluk over je minuten heengaat.

Onbeperkt internet:

  • Vaste kosten per maand
  • Zoveel mb's als je wilt gebruiken
  • Zonder BKR controle
  • Extra voordelige prijzen
  • Geen onverwachte kosten

Ook onbeperkt internetten en bellen?

Bij Robin Mobile kan je onbeperkt internetten en bellen!

  • Onbeperkt mobiel internet
  • Onbeperkt bellen en sms
  • Geen BKR check
  • Maandelijks opzegbaar

Nu voor maar € 19,95 per maand

Bekijk aanbiedingen
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact