Abonnementen:

Motorola Moto G8 Power Lite

| Motorola Moto G8 Power Lite | 64GB | 6.5 inch| Triple Camera set-up

Naar Aanbieder ❯❯

| Bekijk Alle Telefoons |

Bekijk Meer ❯❯

| Vergelijk Sim Only Abonnementen |

Vergelijk Sim Only ❯❯
Motorola Moto G8 Power specificaties Lite

Motorola Moto G8 power Lite

Enkele jaren geleden was Motorola een van de grootste smartphonefabrikanten in de technische wereld, die uiteindelijk begon te vervagen. Het bedrijf begon echter geleidelijk aan ondermaats te presteren in het segment. Na een aantal niet al te ambitieuze smartphone lanceringen, introduceerde Motorola de Moto G8-serie in een poging om terug te keren in de arena. Lees hier alle info over de Motorola Moto G8 power Lite.

Design

De Motorola Moto G-serie is qua design geëvolueerd. Van de saaie ronde achterste cameramodule (die andere bedrijven nu zijn gaan gebruiken) is het overgegaan in de richting van de verticale camera's en spannende kleuropties. De Moto G8 Power Lite is het resultaat van deze stap van het bedrijf en ziet er verfrissend uit.

Vanuit het Motorola-perspectief heeft de smartphone een verfrissende vormgeving en kleurmogelijkheden, maar gezien de andere merken is het ontwerp niet nieuw. Dat gezegd hebbende, de Arctic Blue en de Royal Blue kleurenoptie kalmeert alles. De matte Arctic Blue kleur lijkt veel chiquer dan andere beschikbare smartphones. Hoewel hij uit plastic bestaat, voelt de smartphone niet goedkoop aan en dat is een extra pluspunt. Maar er zijn ook nadelen; de telefoon is niet zo licht als ik dacht en het gebruik met één hand, vooral tijdens het relaxen op bed, is een probleem.

Motorola Moto G8 Power Lite

Motorola Moto G8 Power Lite scherm

De Moto G8 Power Lite wordt geleverd met een 6,5 inch Max Vision IPS LCD TFT-scherm en heeft een schermresolutie van 720 x 1.600 pixels. Hij wordt geleverd met een aantal displayfuncties zoals de optie om de kleurtemperatuur (warm of koud) te kiezen, het omgevingsdisplay, het nachtlicht om het blauwlichtfilter te verminderen, de adaptieve helderheid en het tikken om te ontwaken.

Motorola Moto G8 Power Lite Review: Camera's

De Moto G8 Power Lite is uitgerust met drie camera's: een 16MP-camera, een 2MP-dieptesensor en een 2MP-macro-objectief. De camera aan de voorzijde heeft een vermogen van 8MP. De smartphone wordt geleverd met een aantal camerafuncties zoals HDR, Face Beauty, Dual camera bokeh, Timer, Panorama, Google Lens integratie en LED-flitser.

De camera's van de smartphone zijn helemaal niet slecht; je krijgt fatsoenlijke beelden met kleuren die ook goed zijn. De foto’s missen echter details, vooral wanneer er wordt ingezoomd. En de kleuren lijken niet helemaal helder en verschillen van de natuurlijke kleuren van een bepaald onderwerp. Wat betreft het portret en de HDR-modi, het bokeh-effect werd niet verwerkt en de HDR-modus belichtte de donkere plaatsen in een foto treffend.

Motorola Moto G8 Power Lite

Motorola Moto G8 Power Lite: conclusie

De Motorola Moto G8 Power Lite is een van de budget-smartphones die een eenvoudige aanpak heeft en geliefd zal zijn bij mensen die een vereenvoudigde ervaring willen en geen zin hebben in de verschillende functies die smartphones tegenwoordig hebben. Hij staat echter in de ring als het gaat om camera’s.

Meer info:

Motorola Moto G8 Power Lite
Motorola Moto G8 Power Lite

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

| Internet Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Sim Only Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Televisie Abonnementen |

Meer info ❯❯