Abonnementen:

Motorola Moto G8 Power

| Motorola Moto G8 Power | 64GB | 6.4 inch| Quad Camera set-up

Naar Aanbieder ❯❯

| Bekijk Alle Telefoons |

Bekijk Meer ❯❯

| Vergelijk Sim Only Abonnementen |

Vergelijk Sim Only ❯❯
Motorola Moto G8 Power specificaties

Motorola Moto G8 Power

De Moto G8 Power is de nieuwste versie van Motorola's G-serie budget accu gigant. Kortom, de telefoon ziet er beter uit, het neemt betere foto's, en het is een all-around telefoon die beter is dan veel andere budget telefoons.

Design

De G8 Power is een van de mooiste budget telefoons die we in 2020 hebben gezien, vooral dankzij bewuste ontwerpaanpassingen die het in lijn brengen met duurdere telefoons. Hoewel de G8 Power niet helemaal op het niveau van een premium telefoon is - zijn plastic frame en rug verraden zijn budgetstatus - ziet hij er toch prijziger uit dan hij is. De G8 Power laat de brede inkeping van zijn voorganger, de G7 Power, achter zich, die zo'n dikke kin had dat er een 'Motorola'-naam aan te pas kwam. De zijkanten van de G8 zijn rondom slanker en de frontcamera is verplaatst naar een veel slankere punch-hole in de linkerbovenhoek van het display.

Motorola Moto G8 Power

Scherm

Het 6,4-inch IPS LCD Full HD+ (2300 x 1080) scherm van de Moto G8 Power heeft een hogere resolutie dan het 720p scherm van de Moto G7 Power, en is geschikt voor alledaagse games, films en TV shows. Het is ook 0,2 inch groter dan het scherm van zijn voorganger.

De 19:9 beeldverhouding van het display is niet de meest magere onder de telefoons, met een aantal langere handsets die zich uitstrekken tot 20:9 en 21:9. Dat betekent dat de G8 Power breder is dan bijvoorbeeld het vlaggenschip Motorola Edge Plus, hoewel het niet zo breed is als bijvoorbeeld de iPhone 11 Pro Max, waardoor deze gemakkelijk in de hand ligt.

Het scherm van de G8 Power is iets minder scherp en levendig dan OLED-displays, en verliest een beetje helderheid bij het weergeven van donkerdere kleurenclusters (bijvoorbeeld beelden met bruin en donkergroen), die de neiging hebben om samen te vervagen.

Motorola Moto G8 Power

Camera

De Moto G8 Power is in veel opzichten beter dan zijn voorganger, maar misschien wel het meest opvallend is de upgrade van een enkele camera naar een trio dat de fotografische mogelijkheden van de telefoon drastisch uitbreidt. De 16MP hoofdschutter voelt aan als die van zijn voorganger, en maakt bewonderenswaardige foto's bij daglicht, met scherpe details zowel van dichtbij als ver weg in dezelfde opname - meer nog dan de equivalente camera op de Motorola Edge Plus of iPhone 11 Pro Max, gebaseerd op side-by-side vergelijkingen van foto's die op dezelfde locatie zijn genomen.

Conclusie

De Moto G8 Power is een solide budgettelefoon die beter presteert dan de prijs doet vermoeden. Motorola heeft meer camera's toegevoegd en zijn uiterlijk verfijnd om de bloei van top-smartphones na te bootsen. Moto-puristen kunnen ontsteld zijn over het vertrek van het kenmerkende ontwerp van de lijn, maar de prestaties van de telefoon, de camera's en de uitgebreide levensduur van de batterij zouden de mensen die op zoek zijn naar een solide telefoon tegen een lage prijs moeten vertederen.

Meer info:

Motorola Moto G8 Power
Motorola Moto G8 Power

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

| Internet Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Sim Only Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Televisie Abonnementen |

Meer info ❯❯