Abonnementen:

Samsung Galaxy A51

| Samsung Galaxy A51 | 128GB | 6.5 inch| Quad 48+12+5+5 MP-camera

Naar Aanbieder ❯❯

| Bekijk Alle Telefoons |

Bekijk Meer ❯❯

| Vergelijk Sim Only Abonnementen |

Vergelijk Sim Only ❯❯
Samsung Galaxy A51 specificaties

Samsung Galaxy A51 in het kort

De Samsung Galaxy A51 is een van Samsung's grootste mid-range toestellen van 2020. Het is een betaalbare optie voor mensen die een Samsung smartphone willen. Maar is het een goede optie voor de prijs? Ontdek het in deze Samsung Galaxy A51-review.

Samsung Galaxy A51

Design

De Samsung Galaxy A51 is gemaakt van een materiaal dat Samsung "Glasstic" noemt. Dit geeft het een hoger kwaliteitsgevoel dan pure plastic telefoons, maar het voelt zeker niet zo hoogwaardig aan als de Samsung Galaxy S20 serie. De telefoon is glad maar niet glibberig, en redelijk licht met slechts 158 gram. De rand van het toestel is van aluminium en voelt vrij hoogwaardig aan. Aan de rechterkant vind je een aan/uit-knop en volumeknop, met een USB-C-poort, luidsprekers en een hoofdtelefoonaansluiting aan de onderkant. Aan de linkerkant van de telefoon bevindt zich een dual-SIM-kaartlade, waarin twee SIM's en een SD-kaart tot 512 GB kunnen worden geplaatst. We vinden de gekke kleur en het ontwerp op de achterkant van het apparaat erg mooi. De telefoon wordt ook geleverd in Prism Crush Blue en Prism Crush White, die vergelijkbare regenboogkleurige reflecties bieden.

Samsung Galaxy A51

Scherm

Voor een relatief goedkope telefoon heeft de Samsung Galaxy A51 een verrassend goed scherm. De meeste mid-range telefoons gebruiken LCD's in plaats van OLED's, maar Samsung was in staat om een groot OLED scherm met een vrij dicht aantal pixels in te vullen. Dit is een 1.080p scherm. De kleuren zijn pittig en helder, wat gebruikelijk is voor Samsung panelen.

Een vervelend ding aan dit scherm is de camera-uitsparing in het midden van de telefoon. Samsung besloot een zilveren metalen ring om de camera te plaatsen, wat het veel duidelijker maakt dan het zou zijn zonder de ring. Dit is geen dealbreaker, maar het dwingt je om het op te merken, zelfs als het display uit staat. Dit is een verrassend goed display op zo'n goedkope telefoon.

Camera

Voor een telefoon met deze prijs heeft de Galaxy A51 een aantal fatsoenlijke camera's. Er is een hoofd 48mp sensor die tot 12MP beelden kan pakken, evenals groothoek- en macrolenzen, een dieptesensor, en een 32MP front-facing camera.

Het dynamische bereik leek goed op deze camera, hoewel het wel voelde alsof de foto's een beetje onderbelicht waren. De kleuren waren over het algemeen goed, maar de A51 had de neiging om specifieke kleuren zoals blauw en groen veel te veel te verzadigen. Dit zal de lucht en de planten waarschijnlijk doen knallen, maar het deed sommige beelden een beetje cartoonesk lijken.

De dieptesensor leek een heleboel te helpen, het werkt op meer dan alleen mensen en dieren. De selfie camera was ook vrij goed, met een fatsoenlijk dynamisch bereik en kleur. Scherpte was vrij goed, hoewel het nog steeds oververzadigde kleuren als groen en blauw. Er is een optische in-display-vingerafdruklezer op de Galaxy A51. Helaas is de vingerafdruklezer langzaam en onnauwkeurig.

Conclusie

Met de A51 krijg je een echt geweldig scherm, een fatsoenlijke bouwkwaliteit, een goede camera, en zelfs een hoofdtelefoonaansluiting. Een goede telefoon voor een redelijke prijs.

Meer info:

Samsung Galaxy A51
Samsung Galaxy A51

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

| Internet Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Sim Only Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Televisie Abonnementen |

Meer info ❯❯