Abonnementen:

Samsung Galaxy A71

| Samsung Galaxy A71 | 128GB | 6.7 inch| Quad 64+12+5+5 MP camera

Naar Aanbieder ❯❯

| Bekijk Alle Telefoons |

Bekijk Meer ❯❯

| Vergelijk Sim Only Abonnementen |

Vergelijk Sim Only ❯❯
Samsung Galaxy A71 specificaties

Samsung Galaxy A71 in het kort

De Samsung Galaxy A71 is precies wat de consumenten willen - een groot scherm, een goede camera en een lange levensduur van de batterij. Het is geen geheim dat deze telefoon meer gericht is op de nieuwe generatie - een jonger publiek dat veel tijd online doorbrengt met het consumeren en creëren van hoge volumes aan videocontent. Na het succes van de opnieuw gelanceerde A-serie in 2019, waar de Galaxy A40 de bestseller van de lijn in Europa werd, komt Samsung in 2020 met de Galaxy A71. Het scherm, de camera's, de batterijcombo lijkt een goed idee, maar hoe komt het allemaal samen?

Samsung Galaxy A71

Design

Bij het ontwerp van de Samsung Galaxy A71 gaat het vooral om het enorme 6,7-inch display. Het domineert de voorkant van de telefoon, maar met minimale randen aan de zijkant past het beter in de hand dan je zou denken. Het maakt gebruik van Samsung's Infinity-O schermtechnologie die we hebben gezien op eerdere toestellen van het bedrijf, en dit betekent dat je een punch-hole camera ontwerp krijgt aan de bovenkant van het scherm. Het zit in de notificatiebalk. De naar voren gerichte camera neemt op de A71 meer ruimte in beslag dan op de goedkopere Galaxy A51 - ook al is het dezelfde lens. Dat komt doordat de Galaxy A71 gebruik maakt van een Super AMOLED Plus paneel dat dunner en lichter is, maar de afweging is dat de camera iets groter is uitgesneden. De Galaxy A71 is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, zilver, blauw en roze.

Samsung Galaxy A71

Scherm

De Galaxy A71 maten zijn 163,6 x 76 x 7,7mm en weegt 179 gram, waardoor het relatief hanteerbaar is. Voor mensen met kleinere handen is het echter nog steeds vrij massief, en het uitrekken van je duim naar de bovenkant van het scherm is een worsteling - vooral bij gebruik met één hand. De focus verschuift terug naar het display, dat een helder, kleurrijk beeld levert. Zoals we al zeiden is het 6,7 inch groot met een Super AMOLED Plus-paneel. Het heeft een Full HD+ resolutie (1080 x 2400) wat zorgt voor een goed niveau van detail op het scherm. Je kunt comfortabel kijken naar Netflix op dit apparaat. Er is ook een vingerafdrukscanner ingebouwd in het scherm, plus de optie om gezichtsherkenning te gebruiken om de telefoon te ontgrendelen.

Camera

Een van de voordelen van de Samsung Galaxy A71 is de camera. De naar voren gerichte, 32MP snapper produceert hoge kwaliteitsfoto's, zelfs in de ietwat onhandige verlichting van de Samsung stand, die de selfie-fans tevreden zou moeten stellen. De hoofdsensor produceert goed verlichte, gedetailleerde beelden. Je kunt echter meer van je omgeving in beeld brengen door een icoontje op het scherm aan te raken om over te schakelen naar de 123 graden, 12MP ultrabrede camera. Bovendien krijg je ook een 5MP macro- en 5MP-dieptecamera's voor close-ups en achtergrondeffecten (wat Samsung Live Focus noemt). Het is een volledig uitgeruste camera-ervaring, met vele toevoegingen.

Conclusie

De Samsung Galaxy A71 heeft veel te bieden, van het grote scherm en de kracht tot de camera met veel mogelijkheden en een enorme batterij - dit zou wel eens een winnende formule kunnen zijn tegen een aantrekkelijke prijs.

Meer info:

Samsung Galaxy A71
Samsung Galaxy A71

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

| Internet Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Sim Only Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Televisie Abonnementen |

Meer info ❯❯