Abonnementen:

Sony Xperia 10 II

| Sony Xperia 10 II | 128GB | 6 inch| Triple Camera 12+8+8 MP

Naar Aanbieder ❯❯

| Bekijk Alle Telefoons |

Bekijk Meer ❯❯

| Vergelijk Sim Only Abonnementen |

Vergelijk Sim Only ❯❯
Sony Xperia 10 II specificaties

Sony Xperia 10 II 2020 in het kort

De Sony Xperia 10 II biedt een filmvriendelijk breedbeeld OLED-scherm voor een redelijke prijs. Dat is iets heel unieks. Hoewel de 21:9 beeldverhouding van dit scherm zich niet perfect leent voor algemeen portretgebruik - of zelfs voor alle landschapsmedia - verbetert het ongetwijfeld films en games die gebruik kunnen maken van de extra breedte. Het is ook een telefoon die gemakkelijk te bedienen is, ondanks de ongebruikelijke weergave. Door de combinatie van een iets kleiner 6-inch scherm en een robuust en toch licht ontwerp glijdt hij zonder problemen in de zak. Lees hier alles over de Sony Xperia 10 II.

Design

De prijsstelling is perfect terug te vinden in het ontwerp. Het is een nette combinatie van gestroomlijnde glazen oppervlakken en een robuust kunststof frame. Hoewel je misschien wel verlangt naar het gevoel van metaal, vonden we het effect heel aantrekkelijk. Nee, hij ziet er niet zo hoogwaardig uit als de OnePlus 8 of de Motorola Edge, maar deze benadering geeft de Xperia 10 II wel een verfrissende, uitstraling, in ieder geval op ons volledig zwarte testmodel. Je kunt hem ook krijgen in White, Mint Green en Berry Blue, die niet zo subtiel zijn. Het matte materiaal zorgt voor voldoende grip, terwijl het ook bijdraagt aan de lichtheid van de telefoon. Met slechts 151 gram is het een zeer handzame telefoon De no-nonsense designtaal van Sony draagt bij aan deze ingetogen sfeer. Er zijn hier geen gebogen randen, waterval displays of zelfs schermafbeeldingen aanwezig. De Xperia 10 II lijkt op wat je waarschijnlijk zou bedenken als we je zouden vragen om een telefoon te schetsen in vijf seconden.

Sony Xperia 10 II

Scherm

De Sony Xperia 10 II heeft een 6-inch OLED-scherm, dat naar moderne maatstaven vrij klein is. In combinatie met een standaard FHD+ resolutie levert dat een mooi scherp beeld op. Het is ver verwijderd van de 4K standaard van zijn grote broer, de Sony Xperia 1 II.

Die OLED tech is de sleutel tot enkele pittige kleuren, met Sony's gebruikelijke ijzige coole tint in de standaard instelling. De originele modus verwarmt de dingen een beetje en brengt de kleuren terug, als je de voorkeur geeft aan een meer natuurlijke uitstraling. Hoe dan ook, het wordt helder genoeg in de meeste omstandigheden, hoewel we dat extra helderheidsniveau dat je krijgt met duurdere telefoons hebben gemist. Het is ook een bijzonder hoog en smal display, met dank aan Sony's voorkeur voor een 21:9 beeldverhouding.

Sony Xperia 10 II

Camera

Het drievoudige camerasysteem van de Sony Xperia 10 II is bijna net zo evenwichtig en symmetrisch als het ontwerp. Je krijgt drie ogenschijnlijk gelijkaardige sensoren, zonder de aandacht te trekken van de vele rivaliserende inspanningen. De telefoon heeft een 12-megapixel f/2.0 hoofdsensor, een 8-megapixel f/2.4-telefoto, en een 8-megapixel f/2.2 ultrabreed. De camera aan de voorzijde is ook een 8-megapixel f/2.0 eenheid.

Conclusie

Moderne smartphone-ontwerpen hebben de neiging om nogal flitsend te zijn. Kleur verschuivende afwerkingen, onpraktisch gebogen displays en asymmetrische inkepingen - de Sony Xperia 10 II heeft geen enkele truck met dit alles. Het is verfrissend stiekeme en ingetogen. Hoewel het de 4K pyrotechniek van de Xperia 1 II ontbeert, is het Xperia 10 II scherm nog steeds een mediamachine. Het is een nette, scherpe, 21:9 OLED display met levendige kleuren, en zoals we net al zeiden, heeft het geen vervelende inkeping die in de weg staat van de actie.

Meer info:

Sony Xperia 10 II
Sony Xperia 10 II

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

| Internet Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Sim Only Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Televisie Abonnementen |

Meer info ❯❯