Beste Keus:

Zie het overzicht hieronder voor de Beste Providers voor het afsluiten van Mobiel Internet ondanks een BKR-registratie.
Testoordeel afkomstig van de Consumentenbond.

Simyo | Testoordeel 9,1 | KPN Netwerk
"De Beste Provider van 2020" volgens de Consumentenbond.

Naar aanbieder ❯❯

Youfone | Testoordeel 8,7

Naar aanbieder ❯❯

Ben | Testoordeel 8,6

Naar aanbieder ❯❯

KPN| Testoordeel 8,5

Naar aanbieder ❯❯

Tele2 | Testoordeel 8,2

Naar aanbieder ❯❯

Budget Mobiel | Testoordeel Onbekend.

Naar aanbieder ❯❯

Altijd en overal kunnen internetten op je mobiele telefoon?

Met toestellen die steeds meer en meer kunnen is het natuurlijk niet zo gek dat ook jij graag wilt kunnen internetten op je mobieltje. Als je een BKR codering op je naam hebt staan kan dit soms lastiger zijn dan het lijkt. Gelukkig zijn er ook aanbieders waar je wel terecht kunt voor internet op je mobiel zonder BKR toetsing. Je vindt ze in het overzicht hierboven.

Mobiel internet abonnement met een BKR notering , is dit mogelijk?

Een van de vragen die we vaak te horen krijgen is of het überhaupt mogelijk is om een mobiel internet abonnement af te sluiten zonder BKR controle. Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel simpel, dit is namelijk gewoon mogelijk. Let hiervoor op de aanbieder met de markering ‘Beste Keus’. Dit is in veel gevallen namelijk de gemakkelijkste en beste provider.

Tegenwoordig kijken providers bij het accepteren van nieuwe abonnementen namelijk niet meer naar eventuele BKR coderingen die je op je naam hebt staan. In plaats hiervan wordt gebruik gemaakt van een eigen systeem, namelijk Preventel. Bij Preventel staan alle mobiele telefoon contracten en abonnementen die je afgesloten hebt geregistreerd. Je loopt hierdoor wel kans om geweigerd te worden als je al teveel abonnementen afgesloten hebt. Probeer daarom in eerste instantie een bestaand abonnement te wijzigen of uit te breiden, dit is vaak gemakkelijker dan een nieuw abonnement afsluiten en scheelt je bovendien ook in de kosten. Mocht dit niet lukken dan kun je alsnog overwegen een nieuw abonnement af te sluiten. Let hierbij wel op dat sommige providers gebruik maken van advies bureaus die op hun eigen beurt weer wel gebruik maken van het BKR. Hierdoor wordt er geen directe BKR toetsing gedaan maar indirect, via een tussenbureau, weer wel.

Mobiel internet abonnement zonder telefoon

Mobieltjes worden steeds mooier en kunnen steeds meer. Dankzij de vooruitgang in technologie gaan ze ook steeds langer mee. Als je abonnement afloopt sta je daarom vaak voor een keuze, wil ik een nieuw toestel of ga ik mijn oude vertrouwde mobiel blijven gebruiken? Vaak is het verstandig om je oude telefoon te blijven gebruiken. Je kunt dan namelijk kiezen voor een mobiel abonnement zonder telefoon, een zogenaamde sim only. Dit abonnement is niet alleen gemakkelijk af te sluiten en vaak ook gemakkelijker op te zeggen maar is ook nog eens vele malen voordeliger. Zo kun je meer dan de helft van de kosten besparen.

Er wordt tegenwoordig steeds minder gebruik gemaakt van het traditionele bellen doordat internet op je mobieltje erg in opmars is. Deze trend is natuurlijk ook door de providers gesignaleerd, deze aanbieders hebben hier dan ook handig en adequaat op ingespeeld door de introductie van het sim only mobiel internet abonnement onbeperkt. Met dit abonnement kun je internetten hoeveel je maar wilt voor een vast bedrag per maand. Doordat je kiest voor een sim only variant krijg je bovenop dit vast bedrag ook nog eens een extra korting. Hierdoor betaal je ook hier uiteindelijk vaak minder dan de helft van de normale prijs. Je kunt onbeperkt mobiel internet gebruiken voor onder andere: Whatsapp, Youtube, Facebook en zelfs films downloaden of streamen. Veel gebruikers kiezen er ook voor om mobiel internet voor de laptop te gebruiken. Hiermee kun je het bestaande internet abonnement dus ook thuis gebruiken op al je apparaten. Lees hiervoor wel goed de voorwaarden door.

Wat is het voordeel van een mobiel internet abonnement zonder datalimiet?

Bij het vergelijken van een mobiel internet abonnement zul je al snel merken dat de prijzen sterk uiteenlopen. Zo wordt er door sommige providers minder dan 10 euro berekend terwijl andere providers al snel tegen de 50 euro lijken te zitten. Het is daarom erg belangrijk om goed te kijken naar de voorwaarden. Hiermee kun je namelijk voorkomen dat je uiteindelijk vele malen meer betaalt dan je verwacht had doordat je bijvoorbeeld over een datalimiet gaat. Het is daarom aan te raden om altijd te kiezen voor een mobiel internet abonnement zonder datalimiet. Je hoeft je dan namelijk geen zorgen te maken over hoeveel internet je verbruikt hebt. Dit is erg belangrijk, vooral met de smartphones van tegenwoordig. Je hebt namelijk niet altijd door hoeveel data je verbruikt doordat apps op de achtergrond actief zijn, gegevens automatisch gedownload worden en er bijna constant updates plaatsvinden. Tot slot is bijkomend voordeel van een internet abonnement zonder datalimiet dat je de internetverbinding van je mobiele telefoon ook onderweg kunt gebruiken voor je laptop of een ander apparaat. Via WiFi maak je dan verbinding met je telefoon, deze vorm van mobiel internet is vele malen voordeliger dan een los abonnement alleen voor je laptop. Let hierbij natuurlijk wel goed op de voorwaarden van de provider, niet elke provider staat dit namelijk toe.

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

| Internet Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Sim Only Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Televisie Abonnementen |

Meer info ❯❯