Makkelijk vergelijken met je postcode

Op basis van je postcode krijg je via bovenstaande tool automatisch alle aanbiedingen te zien die er voor jou beschikbaar zijn. In dit helder overzicht kun je dus gemakkelijk vergelijken op basis van prijs of bijvoorbeeld de diensten die je krijgt. Toch meer informatie nodig? Hieronder lees je meer over de verschillende mogelijkheden van tv kijken.

Digitale televisie

Digitale televisie is ontstaan in de periode waarin tv schermen steeds scherper werden. Dit was goed te zien op bijvoorbeeld dvd's maar het analoge traditionele televisiesignaal kon dit niet aan. Door de komst van digitale televisie werd het mogelijk om ook normale tv programma's te kijken met scherper beeld. Het digitale signaal was niet alleen scherper maar bood ook mogelijkheden om zaken als een programmagids digitaal mee te versturen. Hierdoor ontstond de zogenaamde EPG, electronische tv gids waarin je kan zien wat er op tv is en wat er nog zal komen. Digitale televisie is tegenwoordig het instapmodel van televisie dat inmiddels zelfs de standaard geworden is.

Vergelijk ➜

Interactieve televisie

Interactieve televisie is tv kijken zoals je een film kijkt. Je kunt dus pauzeren, spoelen en zelfs terugspoelen naar het begin als je halverwege inschakeld. Het grootste voordeel van interactieve televisie is dat je ook live tv kunt opnemen zodat je het later terug kunt kijken. Via de digitale televisie gids kun je zo opnames inplannen voor als je niet thuis bent. De opname wordt, afhankelijk van het type abonnement, online opgeslagen of op een harde schijf die in je ontvanger ingebouwd is. Je hoeft hier zelf dus geen dure apparaten voor aan te schaffen. Interactieve televisie is erg populair in combinatie met andere diensten zoals telefonie of internet doordat er op deze paketten veel korting wordt gegeven. Onze partner Breedbandwinkel heeft hier zeer scherpe aanbiedingen in, je ontvangt hierdoor altijd minimaal 10 euro extra korting bovenop de voordeligste abonnementen.

Vergelijk ➜

Welk pakket is het beste voor mij?

Welk pakket geschikt is voor je hangt van twee zaken af. Allereerst zul je moeten vaststellen van welke diensten je gebruik wilt maken. Als je naast televisie ook telefonie of internet wilt gaan afnemen kan het verstandig zijn om te kijken naar een alles in 1 pakket. Vaak krijg je dan namelijk voor een klein bedrag extra alle diensten die je nodig zult hebben. Wil je alleen televisie dan kun je kiezen uit digitale televisie of interactieve televisie. Met name als je wilt opnemen is interactieve televisie aantrekkelijk. Wil je alleen de basisdiensten dan zul je al snel uitkomen bij digitale televisie. Let er wel op dat niet elk abonnement beschikbaar is, de beschikbaarheid hangt in grote mate ook af van je locatie. Doe daarom altijd een postcode check via onze partner om te kijken welke abonnementen worden aangeboden in jouw regio. Zo kun je goed tv abonnement vergelijken en het voordeligste abonnement afsluiten.

Televisie abonnement zonder BKR check

De aanbieders die je op onze website vindt maken geen gebruik van een BKR controle. Hierdoor kun je dus, zelfs met een negatieve BKR registratie, gebruik maken van alle diensten. Het is zelfs mogelijk om een alles in 1 pakket met internet en telefonie af te slutien waarbij je onbeperkt kunt bellen. Je leest meer over de verschillende diensten en mogelijkheden op de pagina's in bovenstaand overzicht. Wil je meteen een postcode check doen om te kijken welke abonnementen je kunt afsluiten? Bezoek dan Breedbandwinkel via de "Bekijk aanbiedingen" knop aan de rechterkant van deze pagina.

Vergelijk ➜

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

Internet abonnementen.

Meer info ➜

Sim Only abonnementen.

Meer info ➜

Televisie Abonnementen.

Meer info ➜