abonnementen vergelijken

Aegon of FBTO?

Aegon of FBTO kiezen?

Bekijk hieronder de verschillen en maak een keus.

Aegon of FBTO

Er zijn diverse verzekeringsmaatschappijen die verzekeringen aanbieden voor uw auto. Twee van deze partijen zijn Aegon en FBTO. Op deze pagina leest u meer over de autoverzekeringen van deze twee partijen en leest u bovendien welke autoverzekering het beste is.

De autoverzekeringen van Aegon

Aegon biedt drie soorten autoverzekeringen aan. U kunt bij deze partij een WA autoverzekering aanschaffen, maar ook een WA Extra autoverzekering en een Allrisk autoverzekering. Met een WA autoverzekering bent u enkel verzekerd voor schade die u bij anderen veroorzaakt, met de andere autoverzekeringen bent u ook verzekerd voor (een deel van) de schade aan uw eigen voertuig.

De autoverzekeringen van FBTO

Ook FBTO heeft drie soorten autoverzekeringen. Bij deze verzekeraar kunt u een WA autoverzekering afsluiten, maar ook een WA Plus autoverzekering of een WA Casco autoverzekering. De WA Plus autoverzekering lijkt op de WA Extra autoverzekering van Aegon. De WA Casco autoverzekering lijkt op de Allrisk autoverzekering van Aegon.

De belangrijkste verschillen

De autoverzekeringen van Aegon en FBTO lijken veel op elkaar. Wel zijn de verzekeringen van FBTO veel goedkoper dan de verzekeringen van Aegon. Sluit u een WA verzekering af bij FBTO, dan betaalt u hier enkele euro’s minder voor dan bij Aegon. Hoeveel u precies moet betalen voor uw verzekering, is afhankelijk van de auto die u rijdt. Ook uw schadevrije jaren hebben invloed op de maandelijkse kosten van uw verzekering. Wel is het duidelijk dat de autoverzekeringen van FBTO goedkoper zijn, in vrijwel alle gevallen.

De beste autoverzekering: Aegon of FBTO

Aegon en FBTO bieden allebei goede autoverzekeringen aan. Zowel de autoverzekeringen van Aegon als de autoverzekeringen van FBTO hebben een goede dekking. Ook kunt u bij beide partijen verschillende soorten verzekeringen afsluiten. Door zelf uw autoverzekering te kiezen, bepaalt u helemaal zelf wat u wel en niet wil laten verzekeren.

Ook zijn alle autoverzekeringen van zowel Aegon als FBTO dagelijks opzegbaar. Bij Aegon zit u wel vast aan de verplichte contractduur van 1 jaar. Na 12 maanden is uw autoverzekering wel dagelijks opzegbaar.

De autoverzekeringen van FBTO zijn over het algemeen goedkoper dan de autoverzekeringen van Aegon, enkele uitzonderingen daargelaten. Wilt u de beste en goedkoopste autoverzekering afsluiten, dan raden wij u aan de verzekeringen van FBTO nader te bekijken. Deze verzekeringen zijn namelijk goed én voordelig.
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact