abonnementen vergelijken

Ditzo of Allsecur?

Ditzo of Allsecur autoverzekering kiezen?

Bekijk hieronder de verschillen en maak een keus.

Ditzo of AllSecur

Wilt u een autoverzekering afsluiten bij Ditzo of AllSecur? Dan helpen wij u graag de beste keuze te maken. Op deze pagina leest u niet alleen meer over de verschillende autoverzekeringen van Ditzo en AllSecur, maar leest u bovendien wat volgens onze experts de beste autoverzekering is.

De autoverzekeringen van Ditzo

Verzekeringsmaatschappij Ditzo biedt drie verschillende autoverzekeringen aan. Het gaat om de WA autoverzekering, de Casco Beperkt autoverzekering en de Casco Volledig autoverzekering. Ook heeft Ditzo drie aanvullende dekkingen, die u kunt gebruiken om uw autoverzekering nog beter aan uw eisen te laten voldoen. Schade meldt u bij Ditzo niet met ingewikkelde schadeformulieren, maar gewoon via WhatsApp.

De autoverzekeringen van AllSecur

Ook AllSecur heeft drie verschillende autoverzekeringen. Het gaat om de WA autoverzekering, de WA Beperkt Casco autoverzekering en de WA Volledig Casco autoverzekering. Verder heeft ook AllSecur verschillende aanvullende dekkingen, waaronder de inzittendenverzekering en de verzekering voor pechhulp. Schade meldt u bij AllSecur via de website. U logt in met uw klantgegevens en kunt uw schade eenvoudig en snel melden.

De belangrijkste verschillen

De autoverzekeringen van Ditzo en AllSecur lijken op elkaar, maar er zijn wel enkele belangrijke verschillen. Ten eerste heeft AllSecur één aanvullende dekking extra, namelijk de verlengde nieuwwaarde. Met deze dekking is uw auto de eerste drie jaar altijd verzekerd voor de nieuwwaarde, in plaats van enkel het eerste jaar. Deze aanvullende dekking is niet voor iedereen interessant, maar voor een bepaalde doelgroep zeker wel.

Daarnaast verschillen de verzekeringsmaatschappijen van elkaar op het gebied van het melden van schade. U meldt schade bij Ditzo via WhatsApp, bij AllSecur moet u dit via de website doen.

Tot slot is Ditzo niet telefonisch bereikbaar. U kunt schade melden via WhatsApp en in contact komen met de klantenservice via de website, maar bellen is niet mogelijk. Bij AllSecur is bellen wel mogelijk en kunt u altijd telefonisch contact opnemen bij een vraag en/of probleem.

De beste autoverzekering: Ditzo of AllSecur

AllSecur heeft niet alleen een extra aanvullende dekking, maar is bovendien telefonisch bereikbaar. Dit maakt de autoverzekeringen van deze partij aantrekkelijker dan de autoverzekeringen van Ditzo. Het enige nadeel van de verzekeringen van AllSecur, is dat het melden van schade bij deze verzekeringen wat lastiger gaat. Vindt u het een groot probleem dat u schade via de website moet melden, in plaats van eenvoudig en snel via WhatsApp? Dan kunt u beter een autoverzekering afsluiten bij Ditzo.
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact