abonnementen vergelijken

Ditzo of Ohra?

Ditzo of Ohra kiezen?

Bekijk hieronder de verschillen en maak een keus.

Ditzo of Ohra

Wilt u een nieuwe verzekering afsluiten voor uw auto en twijfelt u tussen een autoverzekering van Ditzo en een verzekering van Ohra? Dan helpen wij u graag de juiste keuze te maken. Op deze pagina leest u niet alleen meer over de autoverzekeringen van beide verzekeringsmaatschappijen, maar leest u bovendien welke partij volgens onze experts de beste autoverzekeringen aanbiedt.

De autoverzekeringen van Ditzo

Verzekeringsmaatschappij Ditzo heeft drie soorten autoverzekeringen, namelijk de WA autoverzekering, de Casco Beperkt autoverzekering en de Casco Allrisk autoverzekering. Een groot voordeel van verzekeringsmaatschappij Ditzo, is dat deze verzekeringsmaatschappij erg flexibel is. Schade hoeft u niet te melden met een schadeformulier, maar kunt u gewoon melden via WhatsApp.

De autoverzekeringen van Ohra

Ook Ohra heeft drie autoverzekeringen in het aanbod. Dit zijn de WA autoverzekering, de WA Plus autoverzekering en de Allrisk autoverzekering. Net zoals Ditzo, is ook Ohra vrij flexibel bij het melden van schade. Bij deze verzekeringsmaatschappij meldt u schade niet met een schadeformulier of via WhatsApp, maar via de mobiele app van Ohra zelf. Wilt u deze app niet gebruiken, dan kunt u de schade uiteraard op de ‘ouderwetse’ manier melden.

De belangrijkste verschillen

Het belangrijkste verschil tussen de autoverzekeringen van Ditzo en de autoverzekeringen van Ohra, is dat de no-claim korting van Ohra iets hoger is. Zo kan de no-claim korting van Ohra oplopen tot 82 procent, terwijl de no-claim korting van Ditzo niet hoger kan worden dan 75 procent. Wel is het melden van schade weer gemakkelijker bij Ditzo. Dit hoeft u niet met een mobiele app te doen zoals bij Ohra het geval is, maar doet u gewoon met WhatsApp.

De beste autoverzekering: Ditzo of Ohra

Wat de beste verzekering is voor uw auto, is afhankelijk van de eisen die u aan uw verzekering stelt. Vindt u het belangrijk van de maximale no-claim korting te kunnen profiteren? Dan is de autoverzekering van Ohra beter dan de autoverzekering van Ditzo. Ohra hanteert namelijk een hogere maximale no-claim korting. Vindt u het belangrijk dat u schade zo gemakkelijk en snel mogelijk kunt melden? Dan is de autoverzekering van Ditzo beter dan de verzekering van Ohra. Bij Ditzo meldt u schade namelijk gewoon via WhatsApp.

Ga voor uzelf na wat u belangrijk vindt bij het afsluiten van een autoverzekering. Is het de no-claim korting, dan sluit u een verzekering af bij Ohra. Vindt u het belangrijk dat u schade gemakkelijk en snel kunt melden, dan neemt u een verzekering bij Ditzo.
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact