abonnementen vergelijken

FBTO of Centraal Beheer Achmea?

FBTO of Centraal Beheer Achmea kiezen?

Bekijk hieronder de verschillen en maak een keus.

FBTO of Centraal Beheer

Wilt u een verzekering afsluiten voor uw auto en twijfelt u tussen de FBTO autoverzekering en de Centraal Beheer autoverzekering? Dan helpen wij u graag de beste autoverzekering af te sluiten. Op deze pagina leest u niet alleen meer over de diverse autoverzekeringen van FBTO en Centraal Beheer, maar leest u bovendien welke partij volgens onze experts de beste autoverzekeringen aanbiedt.

De autoverzekeringen van FBTO

FBTO heeft drie verschillende autoverzekeringen. Het gaat om de WA autoverzekering, de WA Plus autoverzekering en de WA Casco autoverzekering. Met de WA autoverzekering bent u enkel verzekerd voor de schade die u bij anderen veroorzaakt. De WA Plus autoverzekering heeft een bredere dekking en vergoedt ook bepaalde schade aan uw eigen auto en de WA Casco autoverzekering heeft de beste dekking. Deze verzekering vergoedt ook vrijwel alle schade aan uw eigen auto.

Verder heeft FBTO enkele aanvullende dekkingen. Deze aanvullende dekkingen kunt u gebruiken om uw autoverzekering naar keuze uit te breiden.

De autoverzekeringen van Centraal Beheer

Ook verzekeringsmaatschappij Centraal Beheer heeft drie autoverzekeringen. Het gaat om de WA autoverzekering, de WA Plus autoverzekering en de Allrisk autoverzekering. Deze verzekeringen hebben vergelijkbare dekkingen als de verzekeringen van FBTO. Ook heeft Centraal Beheer enkele aanvullende dekkingen, al zijn er wel minder aanvullende dekkingen dan bij verzekeringsmaatschappij FBTO.

De belangrijkste verschillen

De autoverzekeringen van FBTO en Centraal Beheer lijken veel op elkaar. Zo hebben de verzekeringen vrijwel dezelfde dekkingen en maandelijkse kosten, maar ook dezelfde no-claim korting (maximaal 75 procent). Ook het melden van schade gaat ongeveer hetzelfde bij beide partijen. Het enige verschil is dat u dit bij FBTO ook via WhatsApp kunt doen. Bij Centraal Beheer is dit niet mogelijk.

Ook heeft FBTO meer aanvullende dekkingen dan Centraal Beheer. Dit is niet voor iedereen relevant, maar het kan wel een voordeel zijn als u een specifieke aanvullende dekking bij uw autoverzekering af wil sluiten.

De beste autoverzekering: FBTO of Centraal Beheer

De autoverzekeringen van FBTO en Centraal Beheer zijn goed, compleet en voordelig. Ook hebben de autoverzekeringen een aantrekkelijke no-claim korting, namelijk van maximaal 75 procent. Vindt u het belangrijk dat u veel keuze heeft bij het afsluiten van aanvullende dekkingen voor uw autoverzekering? Dan kunt u uw verzekering het beste bij FBTO afsluiten. Deze verzekeringsmaatschappij heeft namelijk meer aanvullende dekkingen dan Centraal Beheer.

Vindt u het belangrijk dat u uw schade gemakkelijk en snel kunt melden via WhatsApp? Dan kunt u ook beter een verzekering nemen bij FBTO. Het melden van schade via WhatsApp is bij Centraal Beheer niet mogelijk. Hecht u hier niet zo veel waarde aan, dan maakt het eigenlijk niet uit bij welke partij u uw autoverzekering afsluit. Beide partijen hebben goede autoverzekeringen, voor ongeveer dezelfde maandelijkse kosten.
© AbonnementZonderBKR.nl. Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer | Sitemap | Contact