Uitgelicht:

Zie hieronder Autoverzekeraars voor het afsluiten van een Autoverzekering.
Testoordeel is afkomstig van de Consumentenbond.

FBTO | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Centraal Beheer | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Ohra | Testoordeel 7,6

Naar aanbieder ❯❯

Aegon of Delta Lloyd

Wilt u een autoverzekering afsluiten en twijfelt u tussen de verzekering van Aegon en de autoverzekering van Delta Lloyd? Dan helpen wij u graag de juiste keuze te maken. Op deze pagina leest u meer over de verschillende autoverzekeringen van beide partijen en leest u bovendien welke verzekering volgens onze experts het beste is. Door onderstaande informatie door te lezen, komt u er vanzelf achter welke verzekering u het beste af kunt sluiten.

De autoverzekeringen van Aegon

Aegon biedt drie soorten autoverzekeringen aan, namelijk de WA autoverzekering, de WA Extra autoverzekering en de Allrisk autoverzekering. De WA autoverzekering vergoedt enkel de schade die u bij anderen veroorzaakt. De WA Extra autoverzekering vergoedt ook een deel van de schade aan uw eigen auto en de Allrisk autoverzekering heeft de meest uitgebreide dekking. Deze verzekering vergoedt vrijwel alle schade aan uw eigen auto.

De autoverzekeringen van Delta Lloyd

Ook Delta Lloyd heeft een WA autoverzekering, een WA Beperkt Casco autoverzekering en een WA Volledig Casco (allrisk) autoverzekering. Deze verzekeringen lijken op de autoverzekeringen van Aegon, met ongeveer dezelfde dekking. Zo krijgt u met de WA autoverzekering van Delta Lloyd, net zoals bij Aegon het geval is, enkel de schade vergoed die u bij anderen veroorzaakt. Ook de andere twee verzekeringen lijken op de autoverzekeringen van Aegon.

De belangrijkste verschillen

Zoals al eerder vermeld, lijken de autoverzekeringen van Aegon en Delta Lloyd op elkaar. Het belangrijkste verschil tussen de verzekeringen, is het feit dat de autoverzekeringen van Aegon duurder zijn dan de autoverzekeringen van Delta Lloyd. De maandelijkse kosten die u voor de verzekering moet betalen, zijn uiteraard afhankelijk van de auto die u rijdt. Wel zien we dat de maandelijkse kosten van Aegon over het algemeen hoger liggen dan de maandelijkse kosten van Delta Lloyd.

De beste autoverzekering: Aegon of Delta Lloyd

Aegon en Delta Lloyd bieden beiden goede autoverzekeringen aan. De verzekeringen hebben een goede dekking, zijn dagelijks opzegbaar (bij Aegon na 1 jaar) en rekenen geen eigen risico voor jongere bestuurders. Wel zijn de verzekeringen van Aegon iets duurder dan de verzekeringen van Delta Lloyd. Vindt u het belangrijk zo min mogelijk geld uit te geven aan uw autoverzekering, dan kunt u beter een verzekering afsluiten bij Delta Lloyd.

Ook zijn de autoverzekeringen van Delta Lloyd direct dagelijks opzegbaar, ook in het eerste verzekeringsjaar. Bij Aegon is dit niet het geval. De autoverzekeringen van deze partij zijn pas dagelijks opzegbaar na 1 jaar tijd. Dit betekent dat u de autoverzekering van Aegon in het eerste jaar niet op kunt zeggen.

Let op! Wij zijn geen bemiddeleraar of adviseur en slaan geen persoonlijke gegevens op!

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Televisie Abonnementen.

Meer info ❯❯