Populair:

Overzicht providers voor het afsluiten van een Sim Only of Vaste Telefoon Abonnement zonder BKR gedoe.
Testoordeel afkomstig van de Consumentenbond.

Simyo | Testoordeel 9,1 | KPN Netwerk
"De Beste Provider van 2020" volgens de Consumentenbond.

Naar aanbieder ❯❯

Youfone | Testoordeel 8,7

Naar aanbieder ❯❯

Ben | Testoordeel 8,6

Naar aanbieder ❯❯

KPN| Testoordeel 8,5

Naar aanbieder ❯❯

Tele2 | Testoordeel 8,2

Naar aanbieder ❯❯

Budget Mobiel | Testoordeel Onbekend.

Naar aanbieder ❯❯

Providers Geselecteerd Op Testoordeel

Je vindt bij ons verschillende providers die soepel omgaan met BKR geregistreerde consumenten. Wij hebben de providers zorgvuldig voor je geselecteerd en gesorteerd op de hoogste Testoordeel. Je hoeft alleen een zelf nog een keuze te maken. Het maakt niet uit of je een nieuw mobiel toestel wilt, extra korting door een sim only, een prepaid aanlsluiting neemt of zelfs een abonnement voor thuis. Wij hebben de beste deals voor je geselecteerd zodat je ook met een BKR registratie snel en goedkoop kunt bellen. In bovenstaand overzicht kun je de verschillende providers en abonnementen vinden.

Bellen met een prepaid simkaart

Als je kiest voor bellen met een prepaid simkaart heb je geen vaste maandelijkse kosten. Je vraagt een, vaak gratis, simkaart aan waarop in de meeste gevallen ook al een beetje beltegoed staat. Dit beltegoed kun je besteden aan het bellen, smsen of internetten via je telefoon. Als je tegoed op is zul je opnieuw moeten opwaarderen. Zolang je geen gebruik maakt van diensten betaal je ook niets. Deze vorm is dus uitermate geschikt als tijdelijke oplossing maar ook geschikt voor kinderen of als je je belkosten niet goed kunt beheersen. Je belt immers nooit onverwachts teveel doordat je vooruit betaald.

Abonnement met telefoon

Een van de meest gehoorde misverstanden is dat een abonnement met een nieuw toestel zonder BKR toetsing niet mogelijk is. Niets is minder waar. Je vindt bij ons daarom ook aanbiedingen voor abonnementen met een nieuw toestel. Het grote voordeel hiervan is dat je heel veel korting krijgt op je toestel, soms krijg je het toestel zelfs helemaal gratis. Je betaalt maandelijks een vast bedrag waaruit je vervolgens kunt bellen, smsen en internetten.

Sim only abonnement

Een sim only abonnement is een abonnement waarbij je ervoor kiest om geen toestel te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld als je een extra simkaart in je toestel kwijt kunt. Het kan natuurlijk ook dat je nog een toestel hebt of liever een toestel los wilt kopen. Bij een sim only krijg je vaak veel korting op je abonnement, hierdoor kun je al sim only bellen vanaf enkele euro's per maand. Bijkomend voordeel is ook dat een sim only abonnement met bkr toetsing gemakkelijker af te sluiten is.

Vaste telefonie

Ondanks de toename van mobiel bellen wordt er nog steeds veel gebruik gemaakt van de vaste telefoon. Deze aansluiting kan erg handig zijn als je vaak belt naar vaste nummers van bijvoorbeeld famillie of bedrijven en instellingen. Een abonnement voor vaste telefonie wordt over het algemeen gemakkelijk aangesloten zonder bkr toetsing. Je kunt ervoor kiezen voor een klein bedrag extra een abonnement af te sluiten waarmee je onbeperkt kunt bellen naar alle vaste en mobiele nummers, soms zelfs in het buitenland.

Pakketvoordeel

Als je naast telefonie nog gebruik maakt van andere diensten zoals televisie of internet kan het verstandig zijn om ook eens te kijken naar alles in een pakketten. In deze combinatiepakketten vind je alle diensten extra voordelig bij dezelfde aanbieder. Dit heeft als voordeel dat je maar een factuur krijgt, extra korting krijgt en ook nog eens gemakkelijker geaccepteerd wordt.

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Televisie Abonnementen.

Meer info ❯❯