Alle Internet Abonnementen op een rij.

Tegenwoordig gebruikt iederen overal en altijd internet. Als je thuis bent wil je natuurlijk een snelle verbinding om lekker te kunnen downloaden en youtube filmpjes te bekijken maar ook onderweg wil je internet om Facebook, Whatsapp en andere apps te kunnen gebruiken. Het maakt niet uit welk abonnement je zoekt, met de vergelijktool vind je altijd het abonnement dat het best bij je past, ook als je een BKR registratie hebt. Een internet abonnement sluit je snel en zonder gedoe af.

Welke internet abonnementen zijn er?

Er zijn verschillende soorten internet abonnementen die u kunt aanvragen. Om een keuze te maken is het allereest belangrijk om te weten waar je internet wilt gebruiken. Als je alleen thuis internet nodig hebt kun je volstaan met een vast internet abonnement. Voor wie ook onderweg wil internetten op een smartphone is er het abonnement voor mobiel internet. Tot slot kun je natuurlijk ook internet gebruiken op je tablet. Hiervoor is het speciale tablet of laptop abonnement, dit abonnement is geschikt om je overal en altijd internet te geven op je tablet, laptop of zelfs elke pc via een usb dongle.

Mobiel internet

Om te kunnen internetten op je mobieltje en gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden zoals skype, whatsapp, Facebook en Twitter. Je vindt bij ons verschillende abonnementen voor alle soorten telefoons zoals de nieuwste iPhone, HTC of Blackberry toestellen. Voor elke gebruiker is er ook een geschikte bundel, of je nu veel of weinig internet gebruikt. Voor de veelgebruikers is er zelfs een abonnement voor onbeperkt internet.

Vast internet

Ondanks dat we steeds vaker internet gebruiken op ons mobiel is het toch vaak handig om ook thuis snel internet te hebben. Vaak wordt dit gebruikt om films te streamen via bijvoorbeeld Netflix, films downloaden of online gamen. Deze toepassingen vragen meer van je verbinding dan een mobieltje kan bieden. Speciaal hiervoor vind je bij ons daarom een breed aanbod aan vast internet (breedband) waarmee je thuis gebruik kunt maken van supersnel internet.

Internet op je tablet, laptop en iPad

Steeds meer mensen maken tegenwordig gebruik van een tablet of ipad. Deze slimme apparaten vormen een kruising tussen de laptop of pc en een telefoon doordat ze aan de ene kant super mobniel zijn maar wel een groot scherm hebben en vaak meer mogelijkheden. Om optimaal gebruik te maken van je tablet of Ipad kun je hieroor een speciaal internet abonnement afsluiten. Hiermee kun je dan altijd en overal gebruik maken van snel internet op je tablet en hoef je niet meer op zoek naar wifi.

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Televisie Abonnementen.

Meer info ❯❯