Hoe kies ik een alles in 1 pakket?

Via onze partner breedbandwinkel en bovenstaande tool kun je gemakkelijk en snel alle abonnementen in jouw postcode gebied opvragen en zo gemakkelijk alles in 1 pakketten vergelijken. Maar waar let je nu eigenlijk op? Je hoeft je bij breedbandwinkel niet druk te maken over goedkeuringspercentages of BKR toetsing, er vindt namelijk geen BKR check plaats en alle aanbieders op de website hebben een zeer hoog goedkeuringspercentage. Waar je wel op moet letten hangt af van de dienst die je het meest zult gaan gebruiken. Internet je bijvoorbeeld vaak maar kijk je bijna geen tv let dan vooral op het internet en laat je niet afleiden door extra televisie kanalen of andere extra’s. Kom je er niet uit? Onderstaand vind je meer informatie over de alles in 1 pakketten.

Vergelijk ➜

Alles in 1 pakket met internet

Bij het kiezen van een alles in 1 pakket wordt er het vaakst geselecteerd op alleen internet. Dit doe je als van de drie basisdiensten uit het pakket, internet, televisie en telefonie, internet het meest belangrijk is voor je. Als we de diensten los van elkaar zouden bekijken zien we dat internet het meeste kost, hierdoor betaal je dus maar een klein beetje extra voor telefonie en televisie erbij. Als je op zoek bent naar een internet abonnement is het daarom zeker de moeite waard om ook eens te kijken naar het alles in 1 pakket met internet om zo ook veel geld te besparen.

Vergelijk ➜

Alles in 1 pakket met televisie

De tijd dat we televisie keken met maar een paar kanalen via een analoge antenne aansluiting ligt al ver achter ons. Tegenwoordig willen we natuurlijk kunnen kiezen uit veel kanalen, kunnen opnemen en zelfs live tv pauzeren. Interactieve diensten zoals bijvoorbeeld de Horizon box wordt steeds populairder maar ook Uitzending Gemist en RTLXL zijn diensten die we willen hebben. Als je deze diensten extra voordelig wilt krijgen kun je kijken naar het alles in 1 pakket. In dit pakket combineer je het televisiepakket naar keuze met internet en telefonie en krijg je daarom hoge korting op de prijs van het abonnement.

Alles in 1 pakket met telefonie

Als je veel belt zul je waarschijnlijk ook hoge rekeningen krijgen voor het gebruik van je telefoon. Het is dan vaak handiger om te kiezen voor vaste telefonie. Je kunt dan gemakkelijker een abonnement afsluiten zonder BKR check waarmee je onbeperkt kunt bellen. Door gebruik te maken van deze vaste aansluiting bespaar je veel geld op de je mobiele kosten. Als je daarnaast ook nog gebruik maakt van internet of televisie kun je bovendien nog extra voordeel krijgen door te kiezen voor een alles in 1 pakket waarin je alle diensten combineert.

Vergelijk ➜

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

Internet abonnementen.

Meer info ➜

Sim Only abonnementen.

Meer info ➜

Televisie Abonnementen.

Meer info ➜