Vaste telefonie, goedkoper en gemakkelijker

Voor wie regelmatig te maken heeft met bedrijven en instellingen zal waarschijnlijk veel moeten bellen naar vaste nummers. Maar niet alleen bedrijven, ook veel particulieren hebben nog een vast nummer. Het kan daarom voordelig zijn en veel geld besparen om ook een vaste aansluiting te nemen. Hiermee bel je namelijk, tegen een vast bedrag per maand, vele malen voordeliger naar deze nummer. Bijkomend voordeel is ook nog eens dat er voor een abonnement voor vaste telefonie geen BKR check gedaan wordt waardoor je gemakkelijk en snel geaccepteerd wordt.

Vaste telefonie naast een mobiel abonnement

Ondanks de snelle opmars van mobiele telefonie zien we dat veel mensen nog steeds kiezen voor een abonnement voor vast bellen. Dit komt door de vele voordelen die vaste telefonie biedt. Het is zeker niet zo dat mobiele telefonie een vervanger kan zijn voor vaste telefonie of omgekeerd. We willen immers buiten ook gewoon bereikbaar zijn maar vinden het vaak toch handig om ook een vaste lijn te hebben om goedkoop of soms zelfs gratis te kunnen bellen naar organisaties en instellingen. Veel bedrijven hebben namelijk alleen een vast nummer, het zou zonde zijn om je kostbare belminuten hieraan op te maken. Vaste telefonie biedt hier een uitkomst omdat de kosten veel lager zijn en je zelfs kunt kiezen voor onbeperkt bellen wat vaak minder dan de helft kost van de kosten van mobiele telefonie!

Onbeperkt bellen tegen lage kosten

Veel aanbieders hebben tegenwoordig pakketten waarbij je kunt kiezen voor onbeperkt bellen. Je betaalt dan een vast bedrag per maand en kunt vervolgens onbeperkt bellen. Afhankelijk van het abonnement kan dit in het binnenland of buitenland naar vaste of mobiele nummers. Vaak is het ook mogelijk om te kiezen voor een abonnement waarbij je overdag gewoon betaalt maar in de avonden en het weekend gratis kunt bellen. Het voordeel hiervan is dat je dan niet hoeft te betalen voor de tijd die je normaliter vaak toch op school, werk of elders bent en alleen betaalt voor het tijdsblok waarin je daadwerkelijk gebruik denkt te gaan maken van gratis onbeperkt bellen.

Bellen in een alles in 1 pakket

Als je nog meer voordeel wil kun je ervoor kiezen om een alles in 1 pakket af te sluiten. Je hebt dan 1 pakket waarin bellen, internetten en televisie kijken gecombineerd wordt. Dit biedt veel voordelen zoals een vast bedrag per maand, slechts 1 rekening per maand en natuurlijk extra korting. De diensten zijn vaak gebundeld en goed op elkaar afgestemd zodat je zeker weet dat alles ook goed werkt. Werkt het niet? Geen probleem, vaak is er naast telefonische ondersteuning ook een monteur beschikbaar die bij je thuis alles goed nakijkt. Als je naast telefonie ook gebruik maakt van internet kan het daarom verstandiger zijn om een alles in 1 pakket te nemen in plaats van een los abonnement voor telefonie.

Telefoonabonnement zonder bkr

Bij het afsluiten van een abonnement voor telefonie of een alles in 1 pakket wordt er geen BKR check uitgevoerd. Je kunt dus ondanks een negatieve BKR registratie of zelfs met meerdere coderingen alsnog een abonnement afsluiten. Hierdoor kun je vaak veel geld besparen ten opzichte van prepaid bellen of internetten op je mobiel met beltegoed. Uit onderzoek blijkt dat je hierdoor besparingen tot wel 75% kunt behalen. Laat daarom geen geld liggen en begin vandaag nog te besparen door vaste telefonie of een alles in 1 pakket.

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Televisie Abonnementen.

Meer info ❯❯