Uitgelicht:

Zie hieronder Autoverzekeraars voor het afsluiten van een Autoverzekering.
Testoordeel is afkomstig van de Consumentenbond.

FBTO | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Centraal Beheer | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Ohra | Testoordeel 7,6

Naar aanbieder ❯❯

Aegon of FBTO

Er zijn diverse verzekeringsmaatschappijen die verzekeringen aanbieden voor uw auto. Twee van deze partijen zijn Aegon en FBTO. Op deze pagina leest u meer over de autoverzekeringen van deze twee partijen.

De autoverzekeringen van Aegon

Aegon biedt drie soorten autoverzekeringen aan. U kunt bij deze partij een WA autoverzekering aanschaffen, maar ook een WA Extra autoverzekering en een Allrisk autoverzekering. Met een WA autoverzekering bent u enkel verzekerd voor schade die u bij anderen veroorzaakt, met de andere autoverzekeringen bent u ook verzekerd voor (een deel van) de schade aan uw eigen voertuig.

De autoverzekeringen van FBTO

Ook FBTO heeft drie soorten autoverzekeringen. Bij deze verzekeraar kunt u een WA autoverzekering afsluiten, maar ook een WA Plus autoverzekering of een WA Casco autoverzekering. De WA Plus autoverzekering lijkt op de WA Extra autoverzekering van Aegon. De WA Casco autoverzekering lijkt op de Allrisk autoverzekering van Aegon.

De belangrijkste verschillen

De autoverzekeringen van Aegon en FBTO lijken veel op elkaar. Wel zijn de verzekeringen van FBTO veel goedkoper dan de verzekeringen van Aegon. Sluit u een WA verzekering af bij FBTO, dan betaalt u hier enkele euro’s minder voor dan bij Aegon. Hoeveel u precies moet betalen voor uw verzekering, is afhankelijk van de auto die u rijdt. Ook uw schadevrije jaren hebben invloed op de maandelijkse kosten van uw verzekering. Wel is het duidelijk dat de autoverzekeringen van FBTO goedkoper zijn, in vrijwel alle gevallen.

Aegon of FBTO?

Aegon en FBTO bieden allebei goede autoverzekeringen aan. Zowel de autoverzekeringen van Aegon als de autoverzekeringen van FBTO hebben een goede dekking. Ook kunt u bij beide partijen verschillende soorten verzekeringen afsluiten. Door zelf uw autoverzekering te kiezen, bepaalt u helemaal zelf wat u wel en niet wil laten verzekeren.

Ook zijn alle autoverzekeringen van zowel Aegon als FBTO dagelijks opzegbaar. Bij Aegon zit u vaak vast aan de contractduur van 1 jaar. Na 12 maanden is uw autoverzekering wel dagelijks opzegbaar.

De autoverzekeringen van FBTO zijn over het algemeen goedkoper dan de autoverzekeringen van Aegon, enkele uitzonderingen daargelaten. Wilt u een goedkopere autoverzekering afsluiten, dan raden wij u aan de verzekeringen van FBTO nader te bekijken. Deze verzekeringen zijn namelijk goed én voordelig.

Let op! Wij zijn geen bemiddeleraar of adviseur en slaan geen persoonlijke gegevens op!

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Televisie Abonnementen.

Meer info ❯❯