Uitgelicht:

Zie hieronder Autoverzekeraars voor het afsluiten van een Autoverzekering.
Testoordeel is afkomstig van de Consumentenbond.

FBTO | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Centraal Beheer | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Ohra | Testoordeel 7,6

Naar aanbieder ❯❯

Autoverzekering berekenen en besparen

Iedereen wil wel besparen op de autoverzekering, maar kan dat ook? Wij kunnen je vertellen dat dit gaat lukken en daarvoor kun je van onze vergelijkingstool gebruik maken. Het voordeel is dat de laatste jaren de premie van veel autoverzekeringen flink is gedaald. Daar kun jij nu dus ook jouw voordeel mee doen. Als je dus nu een nieuwe autoverzekering af gaat sluiten kun je dus ook veel geld besparen. Steeds meer mensen willen online de autoverzekering berekenen en dan overstappen. Maar het kan ook zijn dat je voor de eerste keer een auto hebt gekocht en deze nu moet verzekeren. Bereken ook dan van tevoren je premie, zodat jij weet wat de kosten zijn. Regelmatig vergelijken is iets wat je echt moet doen, daardoor kun je namelijk veel geld besparen. De dekking kan door jou aangepast worden, waardoor ook de premie automatisch lager kan worden. Misschien heb je altijd een allrisk dekking gehad, maar wil je nu de auto alleen WA verzekerd hebben. De premie is dan een stuk lager. Wanneer je dan online de premie gaat berekenen, kun je er ook op rekenen dat je goedkoper uit gaat zijn. Veel maatschappijen willen graag een nieuwe klant en hebben daarom aantrekkelijke premies als het over de autoverzekeringen gaat. Met onze vergelijkingstool kun je nu een keuze maken en bekijken hoeveel jij kunt besparen op jouw nieuwe autoverzekering.

Welke autoverzekering sluit je af?

Bij het afsluiten van de autoverzekering heb je de keuze uit de WA verzekering, maar je zou ook de allrisk dekking kunnen nemen. In Nederland ben je verplicht om in ieder geval WA verzekerd te zijn. Je kunt daarvoor bij ons de autoverzekering WA berekenen. Het kan zijn dat je een vrij nieuwe auto hebt en als je dan ook veel op de weg bent, dan doe je er verstandig aan om een goede verzekering af te sluiten. Wanneer je zelf een ongeluk veroorzaakt en daardoor schade hebt aan je eigen auto is het fijn als de schade gedekt is. Daar betaal je dan wel wat meer premie voor dan bij de WA dekking, maar bij schade ben je goedkoper uit dan wanneer je zelf alle schade moet betalen. Ook als je deze keuze (allrisk) maakt, is het verstandig eerst de autoverzekering online te berekenen en de premies met elkaar te vergelijken. Let daarbij ook op de dekkingen, want iedere maatschappij kan andere dingen gedekt hebben bij de autoverzekering.

Autoverzekering berekenen premie

Hoe hoog is de premie die je moet betalen voor je autoverzekering? Misschien denk je dat je nu een lage premie betaalt, maar weet je ook of dat het nog goedkoper kan? Bij ons kun je nu de vergelijkingstool gebruiken en er achter komen of je premie nog lager kan! De autoverzekering berekenen gaat je alleen maar veel voordelen opleveren. Maak daar daarom vandaag nog gebruik van en voer je gegevens in. Je kunt bij ons de autoverzekering berekenen via je kenteken en dan weet je zo wat de kosten zijn. Let daarbij goed op of je de WA dekking kiest of de allrisk dekking. Voor de een betaal je meer, maar dan is er ook meer gedekt. Het hangt er vanaf hoe oud je auto is en hoe vaak je op de weg te vinden bent. Als je namelijk een vrij nieuwe auto hebt, is het wel aan te raden om je auto allrisk te verzekeren en te zorgen dat alles goed is gedekt. Bij schade lopen de kosten namelijk erg hoog op.

Autoverzekering berekenen beginnend bestuurder

Een beginnend bestuur betaalt soms meer premie dan iemand die al jaren zijn rijbewijs heeft. Dit heeft ermee te maken dat diegene die net zijn rijbewijs heeft gehaald, nog niet zoveel rijervaring heeft op de weg. Verzekeraars rekenen daarom een hogere premie, want het risico is voor hen groter. Niet alle maatschappijen maken een onderscheid in beginnende en gevorderde bestuurders, maar het wordt soms wel gedaan. Daarom is het goed dat je per maatschappij gaat bekijken wat de kosten zijn. Als je ineens grote verschillen ziet in de prijs, dan is het goed om dat eens te onderzoeken. Wat staat er in de voorwaarden? Is de premie hoger bij beginnende bestuurders? De vraag is dan of je daar voor wil betalen, of dat je liever gezien wordt zoals de anderen en kiest voor een maatschappij die geen onderscheid maakt in beginnende en gevorderde bestuurders. Ook al heb je pas korte tijd je rijbewijs, dan wil dat wil niet zeggen dat je niet kunt rijden ondanks dat je minder ervaring hebt. Je zou het ook zo kunnen zien dat je juist extra voorzichtig bent, omdat je net je rijbewijs hebt gehaald. De mensen die al jaren op de weg zitten zijn veel vrijer. Bereken daarom bij ons de autoverzekering premie aan de hand van de vergelijkingstool en let goed op de hoogtes van de premie bij de verschillende maatschappijen.

Autoverzekering berekenen en vergelijken

Het is altijd gunstig om de autoverzekeringspremie te berekenen en vervolgens te vergelijken met andere aanbieders. Zo kom jij er achter hoeveel geld je kunt besparen. Je komt zo ook achter de goedkoopste aanbieder. Meestal wordt de autoverzekering door mensen vlug afgesloten, omdat ze net een auto hebben gekocht. Ze willen er direct in rijden en daarom moet er snel een autoverzekering worden afgesloten. Maar het is beter om er eens goed voor te gaan zitten om te kijken wat jij kunt besparen met je autoverzekering. De premie kan namelijk veranderen in de loop der jaren net als de dekking. Daarnaast kun jij ook andere wensen hebben met je auto en daardoor een andere autoverzekering af willen sluiten. Er zijn zoveel aanbieders op de markt, dat je vaak ieder jaar weer een paar euro kunt besparen op je verzekering. Als je iedere maand een paar euro kunt besparen, dan is dat toch weer een paar tientjes per jaar. Het is geld dat je vast en zeker goed kunt gebruiken. Daarnaast is het tegenwoordig ook mogelijk om bij sommige verzekraars een maandelijks opzegbaar autoverzekering. Gebruik daarom nu ook onze autoverzekering vergelijkingstool om te berekenen hoeveel jij kunt besparen.

Autoverzekering berekenen goedkoopste aanbieder

Wie is voor jou de goedkoopste aanbieder als het over de autoverzekering gaat? Kom er nu achter en ga je autoverzekering berekenen via het kenteken. Als je de autoverzekering gaat berekenen op het kenteken, dan weet jij snel wat de opties zijn. Sommige mensen willen meteen voor de goedkoopste aanbieder gaan, maar is dat ook voor jou aan te raden? Misschien is het wel verstandiger dat je kiest voor een aanbieder waarbij alle schade die jij gedekt wil hebben ook gedekt wordt en waarbij je dan een paar euro meer moet betalen. Het ligt er echt aan wat je wensen zijn. Maar lees zeker de kleine lettertjes door, zodat je weet wat er in de voorwaarden staat en ook weet welke schade er wordt gedekt (en wat eventueel je eigen risico is). Een ander advies is om kleine schade zelf te betalen, dan ga je er namelijk niet op achteruit met het aantal schadevrije jaren. De premie wordt namelijk hoger bij minder schadevrije jaren. Bij ons kun je nu je autoverzekeringspremie online berekenen en bekijken wat jij er per jaar op kunt besparen, hoeveel euro's de premie lager kan worden.

Autoverzekering berekenen Nederland

In Nederland kun je je autoverzekering online berekenen met een vergelijkingstool. Het voordeel is dat je hierdoor de autoverzekering online kunt berekenen. Besparen op je autoverzekering willen we toch allemaal? Er zijn een paar dingen die je zelf kunt doen om te besparen. Zo zou je bijvoorbeeld per jaar kunnen betalen in plaats van per maand. Er zijn namelijk maatschappijen die je daarvoor een korting geven en dan kun je tot een paar procent op het totaalbedrag besparen. Gemakkelijk en je hoeft niet iedere maand rekening te houden met je betaling. Een andere optie die je hebt is een hoger eigen risico overwegen. Er kan daardoor veel geld bespaard worden en vaak weegt dat makkelijk op tegen de ene keer dat je schade hebt. Je kunt hier dus ook voor kiezen, maar er zijn ook tal van andere manieren om te besparen op je autoverzekering. Zo kun je bij ons de vergelijkingstool gebruiken en zo berekenen wat je op de premie kunt besparen. Als de tarieven ver uit elkaar liggen, lees dan ook de voorwaarden hoe dan ook door, zodat je weet waar je voor gaat betalen en waar je op kunt besparen. Je moet namelijk bij een nieuwe autoverzekering wel weten welke schade er wordt gedekt en wat er in de kleine lettertjes staat. Stap daarom pas over als je er achter staat en weet wat de voordelen zijn. Maar bij ons kun je in ieder geval de vergelijkingstool gebruiken en de autoverzekeringspremie berekenen.

Een oldtimer? Bereken nu de autoverzekering online

Autoverzekering berekenen voor een oldtimer kan nu ook online. Als je een oldtimer hebt, is het goed om te bekijken welke maatschappijen een speciale autoverzekering aanbieden voor je oldtimer. Hierdoor kun je namelijk vaak al veel geld besparen. Bekijk goed wat de voorwaarden zijn en wat de mogelijkheden zijn als je je autoverzekering online af gaat sluiten. Bij ons kun je nu met de vergelijkingstool bekijken wat de kosten zijn en dan berekenen wat jouw voordeel is. Er kan veel geld bespaard worden, maar hoeveel dat is hangt af van welke verzekering je neemt, wat er allemaal wordt gedekt en hoe hoog het eigen risico is.

Autoverzekering berekenen voor een student

Ben je student en heb je net je rijbewijs gehaald? Bereken dan nu de premie voor je autoverzekering online. Er zijn maatschappijen die een speciale autoverzekering hebben voor studenten. Zij weten dat studenten het vaak financieel gezien wat lastiger hebben en daarom hebben ze aantrekkelijke aanbiedingen voor studenten klaar staan. Als je daar gebruik van wil maken, dan is het goed om de vergelijkingstool van ons te gebruiken, dan kun je namelijk bekijken welke aanbieders hier aan mee doen en wat jij kunt besparen. Als student je auto verzekeren kan wel eens voordeliger zijn, dan je denkt. Dus bereken nu wat je kunt besparen, want iedere euro die je nu teveel moet betalen is er een teveel. Je kunt daarom vandaag nog onze autoverzekering vergelijkingstool gebruiken en direct beginnen met besparen.

Autoverzekering berekenen zakelijk?

Ook zakelijk doe je er verstandig aan om de kosten van de autoverzekering van tevoren te berekenen. Je kijkt dan niet naar particulieren, maar naar autoverzekering berekenen zakelijk. Als je die keuze hebt gemaakt, dan voer je je gegevens in en zie je wat de kosten zijn per aanbieder. Het is ook goed om te bekijken welke autoverzekering je neemt. Meestal wordt aangeraden om een auto tussen de 0-5 jaar WA en volledig casco dekking aangeraden, ook wel allrisk dekking genoemd. Bij een auto van zes tot tien jaar gaat het vaak over de WA dekking (die verplicht is) en de beperkt casco dekking. Dit noemen ze soms ook wel de WA plus dekking. Als een auto ouder is dan tien jaar dan kan er vaak voor de WA autoverzekering gekozen worden. Of dat je daar ook in meegaat is je eigen keuze, maar zakelijk gezien is het ook voordelig om je auto goed te verzekeren. Je kunt de premie weer aftrekken bij de belastingaangifte en daarom is ook zakelijk rijden voordeliger. Leasen wordt ook vaak gedaan, maar als je een eigen auto op je bedrijf hebt staan, dan is zakelijk verzekeren vaak aantrekkelijker. Ook daarvoor kun je nu bij ons de vergelijkingstool gebruiken en bekijken hoeveel euro’s jij kunt besparen op de premie van je verzekering.

Autoverzekering dekkingen

Bij de autoverzekering heb je de mogelijkheid om aanvullende verzekeringen af te sluiten. Let er hierbij goed op of dat je geen dubbele dekkingen hebt afgesloten. Je kunt hierbij denken aan de inzittendenverzekering bijvoorbeeld. Veel mensen sluiten deze verzekering af, omdat zij denken dat de passagiers in de auto niet verzekerd zijn als ze geen inzittendenverzekering hebben. Maar de passagiers vallen onder je WA dekking van de auto. Maar de bestuurder zelf niet. Heb je een rechtsbijstandverzekering, dan kun je ook zomaar dubbel verzekerd zijn bij de auto, als je een aanvullende autoverzekering hebt. Bij de losse rechtsbijstandverzekering kan daar ook een verkeersdekking bij zitten. Deze hoef je dan dus niet alsnog los af te sluiten. Let daar daarom goed op, want ook daardoor kan er bespaard worden. Je kunt nu jouw autoverzekeringspremie berekenen met onze vergelijkingstool en snel inzien wat jij kunt besparen. Je weet zo snel wat jouw voordelen zijn en wat er bespaard kan worden. Goed verzekerd zijn is belangrijk, maar daarvoor hoef je niet teveel premie te betalen. Zorg dat je goed op de hoogte bent van de mogelijkheden en lees de kleine lettertjes. Licht je verzekeringen elk jaar door en vergelijk, daar hoort ook de autoverzekering bij, dat kan je geld opleveren.

Let op! Wij zijn geen bemiddeleraar of adviseur en slaan geen persoonlijke gegevens op!

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Televisie Abonnementen.

Meer info ❯❯