Uitgelicht:

Zie hieronder Autoverzekeraars voor het afsluiten van een Autoverzekering.
Testoordeel is afkomstig van de Consumentenbond.

FBTO | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Centraal Beheer | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Ohra | Testoordeel 7,6

Naar aanbieder ❯❯

Ditzo of AllSecur (nu bekend als Allianz Direct)

Wilt u een autoverzekering afsluiten bij Ditzo of AllSecur (nu bekend als Allianz Direct)? Op deze pagina leest u meer over de verschillende autoverzekeringen van Ditzo en AllSecur (nu bekend als Allianz Direct.

De autoverzekeringen van Ditzo

Verzekeringsmaatschappij Ditzo biedt drie verschillende autoverzekeringen aan. Het gaat om de WA autoverzekering, de Casco Beperkt autoverzekering en de Casco Volledig autoverzekering. Ook heeft Ditzo drie aanvullende dekkingen, die u kunt gebruiken om uw autoverzekering nog beter aan uw eisen te laten voldoen. Schade meldt u bij Ditzo niet met ingewikkelde schadeformulieren, maar gewoon via WhatsApp.

De autoverzekeringen van AllSecur (nu bekend als Allianz Direct)

Ook AllSecur (nu bekend als Allianz Direct) heeft drie verschillende autoverzekeringen. Het gaat om de WA autoverzekering, de WA Beperkt Casco autoverzekering en de WA Volledig Casco autoverzekering. Verder heeft ook AllSecur verschillende aanvullende dekkingen, waaronder de inzittendenverzekering en de verzekering voor pechhulp. Schade meldt u bij AllSecur via de website. U logt in met uw klantgegevens en kunt uw schade eenvoudig en snel melden.

De belangrijkste verschillen

De autoverzekeringen van Ditzo en AllSecur (nu bekend als Allianz Direct) lijken op elkaar, maar er zijn wel enkele belangrijke verschillen. Ten eerste heeft AllSecur (nu bekend als Allianz Direct) één aanvullende dekking extra, namelijk de verlengde nieuwwaarde. Met deze dekking is uw auto de eerste drie jaar altijd verzekerd voor de nieuwwaarde, in plaats van enkel het eerste jaar. Deze aanvullende dekking is niet voor iedereen interessant, maar voor een bepaalde doelgroep zeker wel.

Daarnaast verschillen de verzekeringsmaatschappijen van elkaar op het gebied van het melden van schade. U meldt schade bij Ditzo via WhatsApp, bij AllSecur (nu bekend als Allianz Direct) moet u dit via de website doen.

Tot slot is Ditzo niet telefonisch bereikbaar. U kunt schade melden via WhatsApp en in contact komen met de klantenservice via de website, maar bellen is niet mogelijk. Bij AllSecur is bellen wel mogelijk en kunt u altijd telefonisch contact opnemen bij een vraag en/of probleem.

Ditzo of AllSecur (nu bekend als Allianz Direct)

AllSecur heeft niet alleen een extra aanvullende dekking, maar is bovendien telefonisch bereikbaar. Dit maakt de autoverzekeringen van deze partij aantrekkelijker dan de autoverzekeringen van Ditzo. Het enige nadeel van de verzekeringen van AllSecur (nu bekend als Allianz Direct) , is dat het melden van schade bij deze verzekeringen wat lastiger gaat. Vindt u het een groot probleem dat u schade via de website moet melden, in plaats van eenvoudig en snel via WhatsApp? Dan kunt u misschien beter een autoverzekering afsluiten bij Ditzo.

Let op! Wij zijn geen bemiddeleraar of adviseur en slaan geen persoonlijke gegevens op!

Uitgelicht

Zie hieronder Autoverzekeraars voor het afsluiten van een Autoverzekering.
Testoordeel is afkomstig van de Consumentenbond.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Televisie Abonnementen.

Meer info ❯❯