Uitgelicht:

Zie hieronder Autoverzekeraars voor het afsluiten van een Autoverzekering.
Testoordeel is afkomstig van de Consumentenbond.

FBTO | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Centraal Beheer | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Ohra | Testoordeel 7,6

Naar aanbieder ❯❯

Ditzo of FBTO

Er zijn tientallen verschillende autoverzekeringen, van diverse verzekeringsmaatschappijen. Twee verzekeringsmaatschappijen die autoverzekeringen aanbieden, zijn Ditzo en FBTO. Op deze pagina leest u welke autoverzekeringen beide partijen aanbieden.

De autoverzekeringen van Ditzo

Net zoals veel andere verzekeringsmaatschappijen, biedt Ditzo drie verschillende autoverzekeringen aan. Het gaat om de WA autoverzekering met beperkte dekking, de Casco Beperkt autoverzekering met iets grotere dekking en de Casco Volledig autoverzekering met de beste dekking. U kiest zelf welke verzekering u af wil sluiten bij deze partij. En wilt u uw verzekering uitbreiden met enkele extra dekkingen? Dan is dit ook mogelijk, want Ditzo biedt diverse aanvullende dekkingen aan voor de drie autoverzekeringen.

De autoverzekeringen van FBTO

Ook FBTO heeft drie autoverzekeringen, namelijk de WA autoverzekering, de WA Plus autoverzekering en de WA Casco autoverzekering. Net zoals Ditzo, heeft ook FBTO enkele aanvullende dekkingen. Wel is het aanbod aanvullende dekkingen van FBTO beduidend groter dan het aanbod aanvullende dekkingen van Ditzo. Dit betekent dat u bij FBTO gemakkelijker een autoverzekering af kunt sluiten die echt volledig bij u past.

De belangrijkste verschillen

Er zijn maar weinig verschillen tussen de verzekeringen van Ditzo en de verzekeringen van FBTO. Beide partijen hebben drie verschillende autoverzekeringen, beide partijen hebben een maximale no-claim korting van 75 procent en beide partijen bieden de mogelijkheid aan om schade via WhatsApp te melden. Het belangrijkste verschil tussen de verzekeringsmaatschappijen, is dat FBTO meer aanvullende dekkingen aanbiedt. Dit betekent dat het bij deze partij gemakkelijker is een verzekering op maat samen te stellen.

Ditzo of FBTO?

Ditzo en FBTO bieden beiden goede, complete en voordelige autoverzekeringen aan. Ook hebben beide verzekeringsmaatschappijen een hoge no-claim korting van 75 procent. Vindt u het belangrijk dat u door middel van aanvullende dekkingen een verzekering op maat kunt samenstellen? Dan kunt u uw autoverzekering misschien beter bij FBTO afsluiten. Deze verzekeringsmaatschappij heeft namelijk aanzienlijk meer aanvullende dekkingen dan Ditzo. Maakt u geen gebruik van aanvullende dekkingen, dan maakt het in feite niet uit bij welke verzekeringsmaatschappij u uw autoverzekering afsluit. In dit geval zijn de verzekeringen van Ditzo en FBTO even goed.

Let op! Wij zijn geen bemiddeleraar of adviseur en slaan geen persoonlijke gegevens op!

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Televisie Abonnementen.

Meer info ❯❯