Uitgelicht:

Zie hieronder Autoverzekeraars voor het afsluiten van een Autoverzekering.
Testoordeel is afkomstig van de Consumentenbond.

FBTO | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Centraal Beheer | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Ohra | Testoordeel 7,6

Naar aanbieder ❯❯

Ditzo of Inshared

Als u een verzekering af wilt sluiten voor uw auto, kunt u bij diverse verzekeringsmaatschappijen terecht. Zo bieden ook Ditzo en Inshared diverse autoverzekeringen aan. Twijfelt u tussen de twee partijen? Dan kunnen wij u helpen. Op deze pagina vertellen wij u meer over de autoverzekeringen van deze twee partijen.

De autoverzekeringen van Ditzo

Ditzo heeft drie verschillende autoverzekeringen. Het gaat om de WA autoverzekering, de Casco Beperkt autoverzekering en de Casco Volledig autoverzekering. Ook heeft Ditzo drie aanvullende dekkingen, namelijk de aanvullende dekking voor pechhulp, de inzittendenverzekering en de rechtsbijstandsverzekering. Deze aanvullende dekkingen kunt u bij alle autoverzekeringen van Ditzo afsluiten, indien gewenst.

De autoverzekeringen van Inshared

De meeste verzekeringsmaatschappijen hebben drie verschillende autoverzekeringen, net zoals bij Ditzo het geval is. Bij Inshared is dit niet het geval: deze verzekeraar heeft vier autoverzekeringen. Het gaat om de WA autoverzekering, de Beperkt Casco autoverzekering, de Beperkt Casco Extra autoverzekering (met 50% vergoeding bij schade aan de eigen auto) en de Allrisk autoverzekering. Ook heeft Inshared twee aanvullende dekkingen, namelijk de inzittendenverzekering en de aanvullende dekking voor pechhulp.

De belangrijkste verschillen

Het eerste verschil tussen de autoverzekeringen van Ditzo en Inshared, is dat Inshared een extra autoverzekering heeft. Wel heeft Ditzo weer een extra aanvullende dekking, namelijk de rechtsbijstandsverzekering. Een ander verschil tussen de autoverzekeringen, is dat u bij Ditzo schade via WhatsApp kunt melden. Bij Inshared meldt u dringende schade telefonisch en niet-dringende schade via de website.

Het belangrijkste verschil tussen de verzekeringen van Ditzo en Inshared, is dat Ditzo een lagere no-claim korting heeft. Deze korting kan oplopen tot maximaal 75 procent. Bij Inshared is de maximale no-claim korting 80 procent.

Ditzo of Inshared?

Welke verzekering het bij u past, is helemaal afhankelijk van de eisen die u aan uw autoverzekering stelt. Wilt u een autoverzekering afsluiten die tussen de beperkt casco en de volledig casco (allrisk) verzekering valt? Dan kunt u dit enkel bij Inshared doen. Wilt u een rechtsbijstandsverzekering afsluiten bij uw autoverzekering, dan kunt u dit enkel bij Ditzo doen.

Kijken we naar de no-claim korting van beide verzekeringsmaatschappijen, dan zien we dat de no-claim korting van Inshared iets hoger is. Vindt u dit een groot voordeel, dan kiest u ervoor om uw autoverzekering bij deze verzekeringsmaatschappij af te sluiten. Vindt u het belangrijker dat u uw schade gemakkelijk en snel via WhatsApp kunt melden? Dan sluit u uw autoverzekering af bij Ditzo. Bij Inshared is het namelijk niet mogelijk uw schade via WhatsApp te melden. Wel is deze partij telefonisch bereikbaar en Ditzo helaas niet.

Let op! Wij zijn geen bemiddeleraar of adviseur en slaan geen persoonlijke gegevens op!

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Televisie Abonnementen.

Meer info ❯❯