Uitgelicht:

Zie hieronder Autoverzekeraars voor het afsluiten van een Autoverzekering.
Testoordeel is afkomstig van de Consumentenbond.

FBTO | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Centraal Beheer | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Ohra | Testoordeel 7,6

Naar aanbieder ❯❯

Ditzo of Ohra

Wilt u een nieuwe verzekering afsluiten voor uw auto en twijfelt u tussen een autoverzekering van Ditzo en een verzekering van Ohra? Dan helpen wij u graag de juiste keuze te maken. Op deze pagina leest u meer over de autoverzekeringen.

De autoverzekeringen van Ditzo

Verzekeringsmaatschappij Ditzo heeft drie soorten autoverzekeringen, namelijk de WA autoverzekering, de Casco Beperkt autoverzekering en de Casco Allrisk autoverzekering. Een groot voordeel van verzekeringsmaatschappij Ditzo, is dat deze verzekeringsmaatschappij erg flexibel is. Schade hoeft u niet te melden met een schadeformulier, maar kunt u gewoon melden via WhatsApp.

De autoverzekeringen van Ohra

Ook Ohra heeft drie autoverzekeringen in het aanbod. Dit zijn de WA autoverzekering, de WA Plus autoverzekering en de Allrisk autoverzekering. Net zoals Ditzo, is ook Ohra vrij flexibel bij het melden van schade. Bij deze verzekeringsmaatschappij meldt u schade niet met een schadeformulier of via WhatsApp, maar via de mobiele app van Ohra zelf. Wilt u deze app niet gebruiken, dan kunt u de schade uiteraard op de ‘ouderwetse’ manier melden.

De belangrijkste verschillen

Het belangrijkste verschil tussen de autoverzekeringen van Ditzo en de autoverzekeringen van Ohra, is dat de no-claim korting van Ohra iets hoger is. Zo kan de no-claim korting van Ohra oplopen tot 82 procent, terwijl de no-claim korting van Ditzo niet hoger kan worden dan 75 procent. Wel is het melden van schade weer gemakkelijker bij Ditzo. Dit hoeft u niet met een mobiele app te doen zoals bij Ohra het geval is, maar doet u gewoon met WhatsApp.

Ditzo of Ohra?

Dit is heel erg afhankelijk van de eisen die u aan uw verzekering stelt. Vindt u het belangrijk van de maximale no-claim korting te kunnen profiteren? Dan is de autoverzekering van Ohra misschien een beter keus dan de autoverzekering van Ditzo. Ohra hanteert namelijk een hogere maximale no-claim korting. Vindt u het belangrijk dat u schade zo gemakkelijk en snel mogelijk kunt melden? Dan is de autoverzekering van Ditzo misschien een betere optie dan de verzekering van Ohra. Bij Ditzo meldt u schade namelijk gewoon via WhatsApp. Ga voor uzelf na wat u belangrijk vindt bij het afsluiten van een autoverzekering.

Let op! Wij zijn geen bemiddeleraar of adviseur en slaan geen persoonlijke gegevens op!

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Televisie Abonnementen.

Meer info ❯❯