Uitgelicht:

Zie hieronder Autoverzekeraars voor het afsluiten van een Autoverzekering.
Testoordeel is afkomstig van de Consumentenbond.

FBTO | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Centraal Beheer | Testoordeel 7,9

Naar aanbieder ❯❯

Ohra | Testoordeel 7,6

Naar aanbieder ❯❯

Inshared of AllSecur

Wilt u een autoverzekering afsluiten, dan kunt u bij diverse verzekeringsmaatschappijen terecht. Zo kunt u ook een autoverzekering afsluiten bij Inshared of bij de verzekeringsmaatschappij AllSecur. Meer over de autoverzekeringen van deze partijen, leest u op deze pagina. Ook leest u op deze pagina welke partij volgens onze experts de beste autoverzekeringen aanbiedt.

De autoverzekeringen van Inshared

De meeste verzekeringsmaatschappijen hebben drie soorten autoverzekeringen, maar Inshared heeft vier autoverzekeringen in het aanbod. Het gaat om de WA autoverzekering, de Beperkt Casco autoverzekering, de Beperkt Casco Extra autoverzekering en de Allrisk autoverzekering. Het verschil tussen de Beperkt Casco autoverzekering en de Beperkt Casco Extra autoverzekering, is dat u bij de Beperkt Casco Extra wel een deel van de schade aan uw eigen auto vergoed krijgt. Dit is 50 procent van het totale schadebedrag. Met de Allrisk autoverzekering krijgt u alle schade aan uw eigen auto vergoed.

De autoverzekeringen van AllSecur

AllSecur is een online verzekeringsmaatschappij, die enkel autoverzekeringen aanbiedt. U zou dus kunnen stellen dat deze verzekeringsmaatschappij gespecialiseerd is in het aanbieden van autoverzekeringen. AllSecur heeft drie soorten autoverzekeringen, namelijk de eenvoudige WA autoverzekering, de WA Beperkt Casco autoverzekering met iets grotere dekking en de WA Volledig Casco autoverzekering met complete dekking. U kiest zelf welke autoverzekering u af wil sluiten voor uw auto.

De belangrijkste verschillen

Het belangrijkste verschil tussen Inshared en AllSecur, is het feit dat Inshared één autoverzekering extra in het aanbod heeft. Dit is niet voor iedereen interessant, maar het is wel prettig voor de mensen die geen WA beperkt casco verzekering af willen sluiten en de allrisk autoverzekering ook niet zien zitten. De extra verzekering van Inshared valt precies tussen deze autoverzekeringen in.

Een ander verschil tussen Inshared en AllSecur, is dat verzekeringsmaatschappij AllSecur iets flexibeler is. U kunt bij beide partijen gemakkelijk uw verzekering wijzigen of opzeggen, maar bij Inshared zijn hier wel meer regels en voorwaarden aan verbonden dan bij verzekeringsmaatschappij AllSecur.

De beste autoverzekering: Inshared of AllSecur

De verzekeringsmaatschappijen Inshared en AllSecur bieden allebei goede autoverzekeringen aan. Wel heeft Inshared een extra autoverzekering, die veel andere verzekeringsmaatschappijen niet aanbieden. Deze verzekering is niet voor iedereen interessant, maar voor een bepaalde doelgroep zeker wel.

Een voordeel van een AllSecur autoverzekering, is dat u deze verzekering dagelijks kunt wijzigen en eventueel op kunt zeggen. Bij Inshared kunt u uw verzekering wel gemakkelijk wijzigen, maar zitten er meer regels verbonden aan het opzeggen van uw autoverzekering.

Let op! Wij zijn geen bemiddeleraar of adviseur en slaan geen persoonlijke gegevens op!

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Televisie Abonnementen.

Meer info ❯❯