Abonnementen:

LG G8s Thinq

| LG G8s Thinq| 128GB | 6.2 inch| Triple Camera set-up

Naar Aanbieder ❯❯

| Bekijk Alle Telefoons |

Bekijk Meer ❯❯

| Vergelijk Sim Only Abonnementen |

Vergelijk Sim Only ❯❯
LG G8s Thinq specificaties

LG G8s ThinQ in het kort

De LG G8S ThinQ is laat op het feest aangekomen, maar brengt nog steeds een mooi nieuwe toestel, een groot OLED-display, een ToF-camera en een 3.550 mAh-batterij. De G8S ThinQ mag dan wel een mooie cameratechniek hebben, voor het overige is het een redelijk alledaags model. Lees echter verder om erachter te komen waarom we nog steeds hoog opgeven van LG's laatste poging om de gevestigde orde te verstoren.

Design

Een van de eerste dingen die je misschien opvalt aan de G8S ThinQ is zijn enorme inkeping. Het is niet zo dik als die waar Google voor koos met de Pixel 3 XL, maar het laat de G8S ThinQ er ouderwets uitzien naast iets als de OnePlus 7 Pro. De inkeping herbergt echter de ToF camera, dus het is niet allemaal voor de show, en de G8S ThinQ heeft nog steeds een screen-to-body ratio van meer dan 80%.

De achterkant van het apparaat heeft een glanzend glazen ontwerp zoals veel moderne modellen, wat de verschillende antennes niet hindert zoals een metalen achterkant dat zou doen. De G8S ThinQ onderscheidt zich niet van andere smartphones op het gebied van design, omdat het een metalen en glazen sandwich is, maar het ziet er toch mooi uit. Op dit moment verkoopt LG het apparaat alleen in Mirror Black n, wat voor onze ogen meer op een blauwachtig grijs dan op een zwart lijkt. Uiteindelijk zal het ook een witte versie gaan verkopen.

LG G8s Thinq

Scherm

Een grote sprong voor de LG G-serie is de overgang van IPS naar OLED-schermen. De G8S ThinQ heeft een OLED-scherm zoals vele moderne vlaggenschepen, dat een betere kleurnauwkeurigheid en contrast biedt dan het IPS-equivalent in de G7 ThinQ. De verandering in beeldschermtechnologie heeft echter ook zijn nadelen. De G8S ThinQ werkt van nature met 2248x1080, een lagere resolutie dan het 3120x1440 display in de G7 ThinQ. De G8S ThinQ is nog steeds helder volgens de moderne standaard, maar kan niet concurreren met de G7 ThinQ en zijn 975 cd/m² heldere display.

Camera

LG rust de G8S ThinQ uit met drie naar achteren gerichte camera's, waarbij een 12 MP hoofdsensor wordt ondersteund door een 13 MP groothoeksensor en een 12 MP telelens. Deze laatste ondersteunt optische zoom, terwijl de standaard camerasoftware het mogelijk maakt om opnamen van alle drie de sensoren te combineren tot één GIF, mocht je dat nuttig vinden.

De hoofdcamera aan de achterzijde heeft een f/1.8 diafragma en een grote pixeldiameter van 1,4 micron, waardoor hij theoretisch veel licht kan verwerken, zelfs in slecht verlichte scènes. Onze testopnames zijn rijkelijk gedetailleerd en zien er uitstekend uit bij goed licht, met de 12 MP-sensor die in staat is om de vlaggenschepen zoals de iPhone XS Max bij te houden. De hoofdsensor mist echter de lichtgevoeligheid van zijn soortgenoten, met fel zonlicht dat er overbelicht uitziet en de dakranden in scène 2 die een beetje overschaduwd zijn.

LG G8s Thinq

Conclusie

De LG G8s ThinQ is een intrigerende smartphone. Zijn luchtbewegingsgebaren bieden een blik in de toekomst en zouden innovatieve alternatieve manieren kunnen bieden om het apparaat te besturen naarmate de software rijper wordt. Ook zouden zijn air-motion gebaren het gemakkelijker kunnen maken om foto's te maken. Op dit moment is het echter meer een leuke gimmick die je zou kunnen laten zien aan je vrienden en familie.

Meer info:

LG G8s ThinQ
LG G8s Thinq

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

| Internet Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Sim Only Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Televisie Abonnementen |

Meer info ❯❯