Abonnementen:

Motorola One Hyper

| Motorola One Hyper | 128GB | 6.5 inch| Dual Camera set-up

Naar Aanbieder ❯❯

| Bekijk Alle Telefoons |

Bekijk Meer ❯❯

| Vergelijk Sim Only Abonnementen |

Vergelijk Sim Only ❯❯
Motorola One Hyper specificaties

Motorola One Hyper in het kort

Maak kennis met de Motorola One Hyper, een all-screen betaalbare telefoon, draait op Android en heeft een 64MP primaire camera aan de achterkant. Motorola is slim: het verscheept zijn telefoons met plastic case. Zo blijven hun reflecterende glas-achtige ruggen beschermd en schuurvrij, terwijl ze er toch glimmend uitzien. Zodra hij echter onverwarmd is, lijdt de Motorola One Hyper aan het plastic telefoonsyndroom - hij voelt een beetje goedkoop en hol en krast gemakkelijker dan glas.

Niets van dit alles is heel erg, gezien de prijs van de telefoon. De Sony Xperia 10 maakt bijvoorbeeld ook gebruik van plastic en dit heeft een vergelijkbare prijs als Motorola's all-screen aanbod.

Motorola One Hyper

Scherm

Het LCD-scherm van de Motorola One Hyper is 6,5 inch en heeft een beeldverhouding van 19,5:9, waardoor het langer is dan de meeste, maar niet zo lang als de Sony Xperia 5 die 21:9 lang is.

Met een resolutie van 1080 x 2340 is hij relatief scherp, met een vergelijkbare pixeldichtheid als de Huawei P30 Pro - 396 pixels per inch - maar hij valt achter QHD+ telefoons als de OnePlus 7T Pro en Samsung Galaxy S10. Je vindt hier geen referenties zoals HDR of Dolby Vision, maar voor wat dit is - een redelijk geprijsde mid-range smartphone. De Motorola One Hyper's ziet er uitstekend uit.

De helderheid van het scherm is precies wat we verwachten, de kijkhoeken zijn fatsoenlijk en het zicht buitenshuis is te danken aan de solide helderheidsniveaus. Binnen de instellingen is er ruimte om de verzadiging van het scherm aan te passen.

Motorola One Hyper

Camera

Het ergste van de camera van de Motorola One Hyper is het ontbreken van een telefotomodule en het feit dat het een seconde kan duren om na te denken bij het nemen van een foto. Ondanks deze tekortkomingen is de One Hyper nog steeds een mid-ranger met een megapixelrijke sensor, wat geweldig is. Bovendien kan de digitale zoom profiteren van de 64MP resolutie wanneer het licht goed is en kan hij foto's met een behoorlijke hoeveelheid detail opvangen, zelfs bij maximaal 3x zoom. De opnamemodi zijn ook talrijk, met Portrait, Spot Color, Cutout, Ultra Mode (64MP-modus), Night Vision, Cinemagraph en Live Filter. De foto's worden gemaakt met een standaardresolutie van 16MP, net als een concurrerende 64MP-cameratelefoon, de Realme X2 Pro.

Conclusie

De Motorola One Hyper is een all-screen 64MP-smartphone die tegen een fantastische prijs wordt geleverd, gezien alles wat hij doet. Zijn all-screen voorzijde valt in alle opzichten op, en de 64MP primaire camera rond de achterkant maakt indruk met scherpe details bij diverse lichtomstandigheden. Hoewel hij wat schermafbeeldingen heeft waar gamers moeite mee hebben, is er geen optische zoom aan boord, en het maken van foto's kan een beetje tijd in beslag nemen. De primaire camera legt echter geweldige beelden vast voor de prijs en alles bij elkaar genomen is het een zeer goede telefoon.

Meer info:

Motorola One Hyper
Motorola One Hyper

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

| Internet Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Sim Only Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Televisie Abonnementen |

Meer info ❯❯