Abonnementen:

Samsung Galaxy A21s

| Samsung Galaxy A21s | 64GB | 6.5 inch| Quad 48+8+2+2 MP-camera

Naar Aanbieder ❯❯

| Bekijk Alle Telefoons |

Bekijk Meer ❯❯

| Vergelijk Sim Only Abonnementen |

Vergelijk Sim Only ❯❯
Samsung Galaxy A21s specificaties

Samsung Galaxy A21s in het kort

De Samsung Galaxy A21s is de verbeterde versie van de Galaxy A21 die eerder in april 2020 werd aangekondigd. Als upgrade haalt de nieuwkomer kracht uit de nieuwste Exynos 850 chip, in plaats van de Exynos 7904 in de voorganger. Het apparaat wordt geleverd in een 6,5-inch HD-display met een resolutie van 720 x 1600 pixels. Het heeft een inkeping met ponsgaten en wordt geleverd met PLS TFT-display. Lees verder voor alle details van de Samsung Galaxy A21s.

Samsung Galaxy A21s

Design

Het design van de Samsung Galaxy A21s is prachtig. De Galaxy A21s is ondergebracht in een glanzende kunststof behuizing die aan de zijkanten is afgerond voor een betere hantering. Je krijgt ook een vingerafdrukscanner aan de achterkant van de telefoon. De frontcamera is verborgen in een gat in de linkerbovenhoek van het scherm. In de achterkant is een vingerafdruksensor ingebouwd. De voeding komt van een ingebouwde 5000mAh batterij met 15W snel opladen via de USB Type-C interface. De A21 heeft ondersteuning voor dubbele nano SIM's met 4G LTE-netwerk op beide SIM's en draait op de Android 10 out of the box.

Samsung Galaxy A21s

Scherm Galaxy A21s

Het display zelf is mooi afgerond. Met een diagonaal van 6,5 inch (in een langwerpige beeldverhouding van 20:9) en een lengte van 163,7 mm bereikt het display al een statig formaat. Vergeleken met de Galaxy A20e uit 2019 (5,8 inch) is de sprong in grootte ronduit enorm - het bewijs dat XXL-smartphones standaard zijn geworden. De displaytechnologie is relatief zwak: In plaats van een scherp OLED-scherm zoals de Galaxy A51 wordt een laag-contrast LC-scherm met een relatief lage resolutie gebruikt (HD+ met 1600x720 pixels in plaats van Full HD+ met 2400x1080 pixels). Het scherm is dus niet alleen een beetje saai, maar ook niet erg scherp.

Camera

Wat betreft de optiek van de camera krijg je vier cameramodules aan de achterzijde met een combinatie van 48MP f/2.0 primaire + 8MP f/2.0 ultragroothoeklens, een 2-megapixel dieptesensor en de vierde 2-megapixel macro snapper, terwijl een enkele 13MP snapper selfie op voorhand afhandelt. De concurrentie voor steeds meer camera's lijkt niet te stoppen bij de instapklasse in 2020. Er zijn vier camera's geïnstalleerd op de achterkant van de Galaxy A21: De hoofdcamera werkt met 48 megapixels en diafragma f/2.0, geflankeerd door een ultra-groothoekkamera (8 megapixels, f/2.2). Een telefooncamera ontbreekt, maar er is een macrocamera (2 megapixels) en een hulpcamera voor diepte-informatie (2 MP). De frontcamera heeft een resolutie van 13 megapixels.

Conclusie

Wie op zoek is naar een grote Galaxy met een ultragroothoeklens voor weinig geld en geen belang hecht aan een goede fotokwaliteit of een bijzonder scherp beeld, is met de Galaxy A21's goed gediend. Voor senioren, bijvoorbeeld, die hun smartphone bedienen in de grote menustructuur "simple mode" (instellingen / weergave / simple mode), zouden de A21's een goede keuze kunnen zijn. Een goed alternatief is de Galaxy A30's, die ook meer geheugen en een display met OLED-technologie biedt.

Meer info:

Samsung Galaxy A21s
Samsung Galaxy A21s

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

| Internet Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Sim Only Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Televisie Abonnementen |

Meer info ❯❯