Abonnementen:

Samsung Galaxy a31

| Samsung Galaxy A31 | 128GB | 6.4 inch| Triple Quad camera

Naar Aanbieder ❯❯

| Bekijk Alle Telefoons |

Bekijk Meer ❯❯

| Vergelijk Sim Only Abonnementen |

Vergelijk Sim Only ❯❯
Samsung Galaxy a31 specificaties

Samsung Galaxy a31 - 128 GB

De Samsung Galaxy A31 heeft een aantal aantrekkelijke functies in zijn specificatieblad. Dit toestel beschikt namelijk over een 6,4-inch Super AMOLED-display, een in-display vingerafdruksensor, 128 GB-opslag als standaard opslag, vier camera's aan de achterkant en een batterij van 5000 mAh.

Het ontwerp van de Samsung Galaxy a31

Het ontwerp van de Samsung Galaxy A31 is fysiek niet veel veranderd ten opzichte van de Galaxy A30 of Galaxy A30s. Het heeft een plastic niet-verwijderbare achterkant en de voorkant wordt grotendeels bedekt door het scherm. Het heeft hetzelfde 6,4-inch Infinity-U Super AMOLED-display als de Galaxy A30 en A30s, dus het onderste frame is aanzienlijk dikker dan het frame aan de boven- en zijkanten.

Wat de Galaxy A31 wel mooi heeft is het ontwerp aan de achterkant, dat het er prachtig uitziet als het licht er vanuit verschillende hoeken op valt. Het is een 'glasstisch' paneel, wat betekent dat het plastic is dat eruitziet als glas. Het voelt daardoor niet aan als plastic en is veel bestendiger tegen vallen.

Samsung Galaxy a31

Lichtgewicht Samsung

De Samsung Galaxy A31 is, ondanks de 5000 mAh-batterij die erin zit, niet erg zwaar. Met 185 gram verlegt het zeker de grenzen van wat als een lichte telefoon kan worden beschouwd, maar het gewicht voelt precies goed en zal voor niemand hinderlijk zijn. De opstelling van de L-vormige camera aan de achterzijde is voorspelbaar hetzelfde als op de Galaxy A51 en andere recente Galaxy-telefoons.

Galaxy A31-scherm

Het scherm, dat een Super AMOLED-paneel is, is zo goed als je zou verwachten. Diepzwarte kleuren, brede kijkhoeken en hoge helderheidsniveaus maken allemaal deel uit van het pakket. De resolutie is 2400 bij 1080 pixels, dus alles van tekst tot video's ziet er scherp uit.

Vingerafdruksensor

De Samsung Galaxy A31 wordt geleverd met dezelfde optische ingebouwde vingerafdruksensor als de Galaxy A51. Deze is veel sneller en nauwkeuriger dan de ingebouwde vingerafdruktechnologie die Samsung vorig jaar op zijn middenklasse telefoons gebruikte.

Samsung Galaxy a31

Gezichtsherkenning

Gezichtsherkenning is ook beschikbaar voor diegenen die de voorkeur geven aan een meer handsfree benadering om hun telefoons te ontgrendelen. Gezichtsherkenning werkt bijna altijd goed, vooral wanneer je je gezicht tweemaal registreert met behulp van de alternatieve look-functie.

Galaxy A31-camera's

De Samsung Galaxy A31 heeft een veelzijdige camera-instelling aan de achterkant, er is een 48 MP-hoofdcamera, een 8 MP ultra brede camera, een 5 MP macrocamera en een 5 MP dieptecamera. Met de camera maak je mooie, dagelijkse foto’s. Wanneer je weinig licht hebt kun je gebruik maken van de automatische flits om je object in de picture te zetten.

Batterijduur Samsung Galaxy a31

Telefoons uit het middensegment en grote batterijen zijn goed, en hetzelfde geldt voor de Galaxy A31. Bij licht gebruik waarbij je moet browsen, een paar YouTube-video's bekijken en berichten op WhatsApp beantwoorden via een wifi-verbinding, gaat de A31 gemakkelijk anderhalve dag mee voordat hij opnieuw moet worden opgeladen.

Meer info:

Samsung Galaxy a31
Samsung Galaxy a31

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

| Internet Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Sim Only Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Televisie Abonnementen |

Meer info ❯❯