Abonnementen:

Samsung Galaxy A50

| Samsung Galaxy A50 | 128GB | 6.4 inch| Triple 25+8+5 MP-camera

Naar Aanbieder ❯❯

| Bekijk Alle Telefoons |

Bekijk Meer ❯❯

| Vergelijk Sim Only Abonnementen |

Vergelijk Sim Only ❯❯
Samsung Galaxy A50 specificaties

Samsung Galaxy A50 in het kort

In deze Samsung Galaxy A50 review kijken we naar een telefoon met een prachtig display en een geweldige drievoudige camera. Deze Samsung telefoon geeft je veel van wat de Galaxy A80 heeft, maar dan zonder de kosten van de draaiende cameramodule.

Samsung Galaxy A50

Design

De Samsung Galaxy A50 heeft een grote 6,4-inch Infinity-U Display. Dit is een geweldig scherm om te genieten van media en gaming dankzij de bijna bezel-loze vorm. Het Super AMOLED display heeft Always On functies en heeft een FHD+ resolutie van 2.340x 1.080 pixels.

Een 3D glazen achterkant ligt comfortabel in de hand en er zijn vier kleuren om uit te kiezen; Zwart, Blauw, Koraal of Wit. De telefoon is slank met 7,7 mm en niet al te zwaar met 166 gram, waardoor hij perfect geschikt is voor gebruik met één hand.

Samsung Galaxy A50

Scherm

Het 6,4 inch Super AMOLED Full HD+ display op de Galaxy A50 is zeker een van de hoogtepunten van de telefoon. Het ziet er absoluut fantastisch uit en maakt het kijken naar multimedia-inhoud een plezierige ervaring. Met ondersteuning voor de Widevine L1 DRM is de telefoon in staat om HD-content van Netflix te streamen.

Het Super AMOLED display op de Galaxy A50 is fantastisch om naar te kijken. Het scherm is levendig tot op het punt dat het licht oververzadigd lijkt. Er zijn opties binnen het instellingenmenu om dit naar je smaak aan te passen. Omdat het een Super AMOLED display is, zijn de zwarte niveaus ook voldoende diep. De kijkhoeken op de Galaxy A50 zijn geweldig en de telefoon werkt comfortabel buiten. De helderheid van het scherm compenseert het directe zonlicht ruimschoots. De telefoon wordt geleverd met een optie voor het inschakelen van de permanente weergavemodus voor meldingen, wat geweldig is omdat er hier geen speciale meldings-LED is.

Samsung Galaxy A50 camera

De Samsung Galaxy A50 heeft een triple-lens camera die een geavanceerde fotografie-ervaring geeft die normaal gesproken niet op een smartphone te zien is. Een AI Scene Optimiser neemt al het instellingswerk voor je over, en zelfs als je in de Pro-modus gaat en zelf aanpassingen maakt is de AI moeilijk te verslaan. De Optimizer regelt de verzadiging en de helderheid voor 20 verschillende categorieën zoals bloemen, zonsondergang, sneeuw, vogel en tekst. Foutdetectie waarschuwt je voor problemen zoals iemand die knippert, slechte achtergrondverlichting of het vervagen van gezichten.

Andere camerahulpmiddelen waarmee je misschien wel wilt experimenteren zijn een geanimeerde GIF-maker, Super Slo-mo en Hyperlapse-modus. De 25MP selfie camera bevat Selfie Focus. Er zijn andere manieren om selfie-foto's te laten opvallen, zoals het omzetten van je beeld naar een emoji met My Emoji, AR Emojis, en AR Stickers die voorzien zijn van stempels en filters.

Conclusie

De kwaliteit van de Samsung Galaxy A50 is wat je zou verwachten van deze bekende fabrikant. Het feit dat je veel van de high-end A80 functies krijgt voor een fractie van de prijs maakt dit een uitstekende keuze voor je volgende telefoon.

Meer info:

Samsung Galaxy A50
Samsung Galaxy A50

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

| Internet Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Sim Only Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Televisie Abonnementen |

Meer info ❯❯