Abonnementen:

Samsung Galaxy A70

| Samsung Galaxy A70 | 128GB | 6.7 inch| Triple 32+5+8 MP-camera

Naar Aanbieder ❯❯

| Bekijk Alle Telefoons |

Bekijk Meer ❯❯

| Vergelijk Sim Only Abonnementen |

Vergelijk Sim Only ❯❯
Samsung Galaxy A70 specificaties

Samsung Galaxy A70 in het kort

In deze Samsung Galaxy A70 review bekijken we een telefoon met een groot display en een uitstekende drievoudige camera. Samsung heeft ervoor gekozen om de nieuwste technologie op het gebied van vingerafdruksensoren te gebruiken op het Galaxy A70-model. Je kunt genieten van de nauwkeurigheid en snelheid van een in-screen vingerafdrukscanner. Verdere beveiliging is toegevoegd met gezichtsherkenning en een Secure Folder voor de informatie die je privé wilt houden.

Samsung Galaxy A70

Design

Zodra je naar het design van de Galaxy A70 kijkt, word je naar het grote scherm getrokken. De telefoon heeft een 6,7-inch Super AMOLED Infinity-JE scherm. Met een FHD+ resolutie van 2.400 x 1.080 pixels heeft deze telefoon een scherm dat enkele van de duurdere modellen op de markt verslaat. De 3D-glas achterzijde van de telefoon voelt hoogwaardig aan en de Samsung Galaxy A70 is slechts 7,9 mm dik. Met een gewicht van 183 gram is deze telefoon licht van gewicht. De Samsung Galaxy A70 is verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart, wit of koraal.

Samsung Galaxy A70

Scherm

Een beeldverhouding van 20:9 op het scherm zorgt voor een geweldige landschapsweergave waardoor je een breedbeeldbeleving krijgt. De langere weergave komt ook goed van pas bij het bekijken van webpagina's, omdat er meer informatie op het scherm staat, zodat je minder hoeft te scrollen. Het Infinity-JE ontwerp maakt gebruik van een kleine JE-vormige inkeping voor de selfie camera, dit in combinatie met de slanke randen maakt deze telefoon geweldig voor het bekijken van films.

Always-On technologie geeft je een momentopname van informatie zonder dat je de telefoon steeds weer hoeft te ontgrendelen. Je kunt kiezen welke informatie je op het scherm wilt hebben, zoals de tijd, de datum van binnenkomende meldingen en meer.

Samsung Galaxy A70 camera

De Samsung Galaxy A70 heeft een indrukwekkende drievoudige lens camera die bestaat uit een: 32-megapixel hoofdcamera, 8-megapixel ultra-groothoeklens en 5-megapixel dieptesensor. Met de ultragroothoeklens kun je meer van de scène in beeld brengen, wat perfect is voor landschappen of grote groepsfoto's. Het hoogwaardige 32-megapixelobjectief is uitstekend geschikt voor het maken van foto's, zelfs bij weinig licht, terwijl je met de dieptesensor diverse effecten kunt toevoegen en een deel van de opname kunt vervagen. De AI-technologie herkent veel verschillende soorten scènes, waaronder zonsondergangen, bomen, blauwe lucht en bloemen. De Scene Optimiser-software past de instellingen aan, zoals de helderheid of de kleurverzadiging, om ervoor te zorgen dat de opname perfect is. Foutdetectie herkent of iemand knippert of dat er problemen zijn met de achtergrondverlichting die de opname beïnvloeden. Andere functies van de camera zijn onder andere Slow Motion capture, 8x digitale zoom en 4k video-opname.

Selfie-fans zullen dol zijn op de 32-megapixel frontcamera die een aantal verschillende tools heeft, waaronder Selfie Focus en AR Emoji. Met AR Emoji kun je je gezicht veranderen in een aantal geanimeerde karakters voor leuke foto's. Er zijn ook tal van Beauty Modes en bewerkingsopties om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met een selfie voordat je deze deelt.

Conclusie

Deze prachtige telefoon van Samsung geeft zijn kwaliteit weer, met een prachtig display en een duurzame batterij is hij ideaal voor sociale netwerken en entertainment. De achterste drievoudige camera stelt je in staat om je wereld vast te leggen als nooit tevoren.

Meer info:

Samsung Galaxy A70
Samsung Galaxy A70

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

| Internet Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Sim Only Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Televisie Abonnementen |

Meer info ❯❯