Abonnementen:

Samsung Galaxy A80

| Samsung Galaxy A80 | 128GB | 6.7 inch| Triple 48+8MP+3D-camera

Naar Aanbieder ❯❯

| Bekijk Alle Telefoons |

Bekijk Meer ❯❯

| Vergelijk Sim Only Abonnementen |

Vergelijk Sim Only ❯❯
Samsung Galaxy A80 specificaties

Samsung Galaxy A80 in het kort

Met de Galaxy A80 presenteert Samsung het nieuwe topmodel van zijn mid-range smartphones in de A-serie. Naast krachtige hardware biedt het je nieuwe mogelijkheden met zijn innovatieve cameratechnologie. Het Samsung Galaxy A80's 17,03 cm (6,7 inch)* Super AMOLED Full Infinity scherm laat je genieten van al je apps, foto's, video's en games met een haarscherp beeld. Het scherm neemt de hele voorkant van de smartphone in beslag zonder dat dit ten koste gaat van de camera of de bedieningsoppervlakken. Met Dolby Atmos-ondersteuning kun je genieten van een rijk geluid bij gebruik van een headset. Lees snel verder over de Samsung Galaxy A80.

Samsung Galaxy A80

Design

De Samsung Galaxy A80 is gebouwd met behulp van metaal en glas voor een premium uitstraling. Een metalen frame omringt het glas en geeft de telefoon een stevig en stijlvol design. Het all-screen ontwerp is bereikt door de cameralenzen te verplaatsen naar een pop-up console. Je krijgt een prachtig 6,7-inch scherm met een Full HD+ resolutie van 1080 x 2400. Super AMOLED-technologie maakt het scherm helder en kleurrijk, wat perfect is voor films of gaming.

Een vingerafdruksensor is aan de onderkant van het scherm geplaatst. Deze nieuwe type vingerafdruksensoren zijn sneller en nauwkeuriger. De telefoon voelt over het algemeen hoogwaardig aan, hoewel hij met 9,3 mm iets dikker is dan de meeste andere. Dit is voornamelijk te danken aan de nieuwe camera pop-up console technologie en het heeft geen invloed op het gebruik van de telefoon, hoewel je de Samsung Galaxy A8 met één hand een beetje moeilijk kunt gebruiken.

Samsung Galaxy A80

Scherm

De praktische camera-oplossing maakt het enorme 6,7-inch OLED-display vrijwel randloos. Hij lost op in Full HD Plus-kwaliteit (2400 × 1080 pixels) en beschermt een geïntegreerde vingerafdruksensor. Het scherm van de Samsung Galaxy A80 levert sterke contrasten en intense kleuren op.

Camera Samsung Galaxy A80

Wat het nieuwe topmodel in de A-serie interessant maakt, is het innovatieve gebruik van de drievoudige camera: als je hem zoals gebruikelijk als hoofdcamera achterin gebruikt, kun je kiezen tussen een 48-megapixelcamera met groothoeklens en een 8-megapixelcamera met een ultragroothoeklens van 123 graden. Hij wordt ook geleverd met een time-of-flight sensor om de scherptediepte te meten voor portretten. De echte innovatie is dat je dezelfde camera gebruikt voor selfies. Met een tikje op het selfie-icoontje beweegt de camera uit de bovenkant van de behuizing en draait hij 180° in een flits naar de gebruiker toe. Het voordeel: je kunt dezelfde krachtige cameramodule gebruiken als de frontcamera zonder ruimte te verliezen op het display.

Conclusie

De Samsung Galaxy A80 is een prima keuze. Naast een mooi scherm en een luxe design presenteert het apparaat zich krachtig. Een nieuwe Snapdragon 7150 processor met 8 kernen werkt binnenin. Samen met een RAM van 8 GB zouden de meeste applicaties soepel moeten lopen. Het interne geheugen is zeer royaal met 128 GB, indien nodig kun je het uitbreiden met een micro SD-kaart. Een 3700 mAh batterij zorgt voor voldoende vermogen en dankzij de supersnelle oplaadfunctie zal deze snel weer klaar zijn voor gebruik.

Meer info:

Samsung Galaxy A80
Samsung Galaxy A80

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

| Internet Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Sim Only Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Televisie Abonnementen |

Meer info ❯❯