Beste Keus: Sim Only Maandelijks Opzegbaar

Zie het overzicht hieronder voor de Beste Providers voor het afsluiten van een Sim Only abonnement. Testoordeel afkomstig van de Consumentenbond.

Simyo | Testoordeel 9,1 | KPN Netwerk
"De Beste Provider van 2020" volgens de Consumentenbond.

Naar aanbieder ❯❯

Youfone | Testoordeel 8,7

Naar aanbieder ❯❯

Ben | Testoordeel 8,6

Naar aanbieder ❯❯

KPN| Testoordeel 8,5

Naar aanbieder ❯❯

Tele2 | Testoordeel 8,2

Naar aanbieder ❯❯

Budget Mobiel | Testoordeel Onbekend.

Naar aanbieder ❯❯

Maandelijks Opzegbaar Sim Only Abonnement?

Een Sim Only abonnement wat maandelijks opzegbaar is biedt uitkomst wanneer men minder wil betalen per maand of als u geen behoefte heeft aan een nieuw toestel. Bij een Sim Only abonnement betaalt u namelijk alleen voor de simkaart. Daardoor kan de korting op uw abonnement erg groot worden.

Voor wie is Sim Only geschikt

U kunt op verschillende manieren kiezen voor een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement. Wanneer u al een toestel in bezit heeft en uw abonnement is afgelopen kunt u deze verlengen met een Sim Only. Op deze manier betaalt u niet meer de hogere kosten die u betaalde wanneer u het nieuwe toestel kreeg. Ook kunt u ervoor kiezen eenmalig een bedrag aan een telefoon uit te geven en daarnaast en een Sim Only abonnement te nemen. Voorwaarde daarvan is wel dat uw telefoon simlockvrij moet zijn. Dit houdt in dat uw telefoon een simkaart van elke aanbieder accepteert.

Waarom kiezen voor Sim Only

Een Sim Only abonnement is ideaal wanneer u niet teveel geld wilt uitgeven aan een telefoon. Voorheen kreeg u een telefoon van uw aanbieder maar betaalde deze wel degelijk af door een hoger abonnement. Daardoor lijkt het alsof u het toestel voor niets kreeg. Door een Sim Only abonnement af te sluiten voorkomt u die extra kosten en hoeft u dus veel minder te betalen maandelijks. Bijkomend voordeel is dat u het maandelijks kan opzeggen waar u bij een nieuw toestel een langere verbintenis aangaat van meestal een of twee jaar.

Je bent opzoek naar een sim only abonnement maar wilt niet aan een langdurig contract vastzitten? Gelukkig zijn er providers die sim only abonnementen aanbieden die maandelijks opzegbaar zijn.

Tegenwoordig is het niet meer in te denken dat je mobiel niet bereikbaar bent. Toch kan dit in bepaalde situaties flink wat frustratie met zich mee brengen. Stel nou bijvoorbeeld dat je na een mooie wereldreis een tussenstop maakt in Nederland voor 5 maanden en daarna weer van plan bent om op pad te gaan, of niet aan een langdurig contract wilt vastzitten? Dan is het afsluiten van een maandelijks opzegbaar sim only zeer zeker een optie. Het aanbod wordt steeds groter, vergelijk daarom eerst goed de verschillende abonnementen alvorens je een abonnement afsluit.

Steeds meer providers

Gelukkig springen steeds meer providers in op de wens van de consument om onafhankelijk te zijn. Je kiest vaak voor een sim only abonnement omdat je al een toestel hebt dat je wilt gebruiken en vanwege de goedkopere abonnementen . Het is dan ook niet meer dan logisch dat je de vrijheid wilt hebben om van provider te wisselen op het moment dat de huidige je niet meer bevalt. Of je nu van plan bent om een wereldreis te maken of niet, dat mag niet uitmaken.

Er zijn wel een aantal dingen waar je rekening mee dient te houden als je besluit om een maandelijks opzegbaar sim only abonnement af te sluiten. De provider zal namelijk ergens wat winst uit moeten behalen en de inkomsten die hij via jou kan verwerven zijn onbekend. Verwacht dus aansluitkosten en mogelijk zelfs afsluitkosten. Daarnaast zal je geen aantrekkelijke korting krijgen op je maandlasten. Maak dus een goede vergelijking tussen verschillende providers voordat je er met één in zee gaat.

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

Internet abonnementen.

Meer info ❯❯

Sim Only abonnementen.

Meer info ❯❯

Televisie Abonnementen.

Meer info ❯❯