Abonnementen:

Xiaomi Mi 9 Lite

| Xiaomi Mi 9 lite| 128GB | 6.4 inch| Triple Camera set-up

Naar Aanbieder ❯❯

| Bekijk Alle Telefoons |

Bekijk Meer ❯❯

| Vergelijk Sim Only Abonnementen |

Vergelijk Sim Only ❯❯
Xiaomi Mi 9 Lite specificaties

Xiaomi Mi 9 Lite in het kort

Xiaomi is zeer actief bezig met het aanvullen van de Mi 9-serie die op dit moment al maar liefst 8 smartphones heeft, rekening houdend met alle varianten zoals de Pro-versies. Ondanks zo'n indrukwekkend aantal apparaten binnen één serie, hebben we alleen de meest compacte getest - de Xiaomi Mi 9 SE. Maar laten we vandaag eens kijken naar de nieuwe en goedkope Xiaomi Mi 9 Lite, die onlangs werd geïntroduceerd.

Design Xiaomi Mi 9 Lite

Het ontwerp van de Xiaomi Mi 9 Lite is absoluut klassiek voor dit jaar. Aan de voorkant zijn er vrij dunne randen en een druppelvormige inkeping met een frontcamera aan de bovenkant. Achteraan is er een verticale unit met camera's. Over het algemeen ziet de smartphone er netjes uit, als hij niet origineel is. In feite maken alleen de kleuren van de behuizing dit model enigszins interessant.

Er is een verchroomd frame rond de omtrek en in combinatie met een witte hoes ziet het er allemaal mooi uit. De hoofdcamera module kreeg dezelfde behandeling. Het materiaal is aluminium, geen plastic. De achterkant is van glas, maar welke is moeilijk te zeggen.

Xiaomi 9 Lite

Xiaomi Mi 9 Lite Display

Het schermformaat in de smartphone is 6,39 inch. De matrix is Super AMOLED, met een resolutie van Full HD (2340 × 1080 pixels). De beeldverhouding is 19,5:9, en de pixeldichtheid is 403 ppi. Het scherm is hier zeer goed, er is een behoorlijke helderheidsmarge, en volgens de fabrikant kan het 600 nits bereiken, en een typische waarde is 430 nits. In ieder geval, zelfs op een zonnige dag op straat, blijft de leesbaarheid van het scherm uitstekend. Het beeld is traditioneel verzadigd en contrastrijk, de kijkhoeken zijn uitstekend.

Xiaomi Mi 9 Lite Camera

In het hoofd camerablok van de Xiaomi Mi 9 Lite hebben we 3 modules: de hoofdgroothoekmodule van 48 megapixels, met een f/1.8 diafragma. De grootte van de sensor is 1/2″, de pixelgrootte is 0.8µm, de focus is fase PDAF. De tweede module is supergroothoekmodule, 8 megapixels met een diafragma van f/2.2, en de derde is de standaard 2 megapixel dieptesensor.

Traditioneel worden de beelden van de hoofdsensor standaard opgeslagen in een resolutie van 12 megapixels. Met een directe vergelijking lijken de voordelen van de 48 megapixel modus ten opzichte van de 12 megapixel niet te bestaan. Dus als je niet twee keer de resolutie en de bestandsgrootte nodig hebt, hoef je je daar niet druk over te maken.

Xiaomi Mi 9 Lite maakt goede foto's: uitstekende details, correcte kleurweergave en een vrij groot dynamisch bereik. Voor dit geld kun je de camera van de smartphone alleen maar prijzen.

Xiaomi Mi 9 Lite

Conclusie

De smartphone is prachtig - hij heeft alles wat je zou willen van een mid-ranger. Hij heeft het allemaal: een geweldig scherm, camera's van hoge kwaliteit, goede prestaties, een optische vingerafdrukscanner op het scherm, een 3,5 mm aansluiting, een NFC-module, een goede levensduur van de batterij en snel opladen.

Meer info:

Xiaomi Mi 9 Lite
Xiaomi Mi 9 Lite

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

| Internet Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Sim Only Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Televisie Abonnementen |

Meer info ❯❯