Abonnementen:

Xiaomi Mi Note 10 Lite

| Xiaomi Mi Note 10 Lite| 64GB | 6.5 inch| Quad Camera set-up

Naar Aanbieder ❯❯

| Bekijk Alle Telefoons |

Bekijk Meer ❯❯

| Vergelijk Sim Only Abonnementen |

Vergelijk Sim Only ❯❯
Xiaomi Mi Note 10 Lite specificaties

Xiaomi Mi Note 10 Lite in het kort

De Xiaomi Note 10 Lite is een Zwitsers legermes voor fotografen. Het biedt meer optische opties dan bijna elke andere telefoon op de markt, en heeft een enorme batterij om je de hele dag te laten knappen. Xiaomi is een bedrijf dat ernaar streeft om extreem hoogwaardige producten aan te bieden tegen zeer concurrerende prijzen. Met de Xiaomi Mi Note 10 verlegt het bedrijf opnieuw de grenzen van wat mogelijk is in een smartphone. Met een vormfactor die vergelijkbaar is met die van andere apparaten, biedt het een aantal verrassende eigenschappen die je vandaag de dag niet meer in andere smartphones zult vinden.

Design

De Xiaomi Mi Note 10 Lite is een goed gebouwde telefoon, met gebogen glazen randen en een massief aluminium frame. Hoewel hij goed gebouwd is, is het ontwerp niet ongelofelijk interessant. Het ziet er voor mij uit als een generiek apparaat. Dat gezegd hebbende, gaat het bij Xiaomi telefoons altijd om technische hoogstandjes en software, niet om design.

De achterkant van de telefoon heeft een strak design, dat zowel zeer reflecterend is als een vingerafdrukmagneet heeft. Aan de meest linkse kant vind je vijf camera's in een rechte lijn langs de rand. Rechts van de camera's zijn er vier verschillende flitsen.

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Scherm

De Mi Note 10 heeft een vrij groot 6.47-inch Full HD+ scherm, dat zich rond de randen van het scherm buigt. Er is een kleine kin aan de onderkant van het scherm en een waterdruppelinkeping aan de bovenkant. Boven de inkeping zit een luidspreker en een oortje verborgen. De Mi Note 10 maakt gebruik van een Full HD+ paneel en ziet er net als de OnePlus 7T geweldig uit. Dit is ook een AMOLED paneel, dus het heeft diepe zwarten met een contrastverhouding van 400.000:1.

Xiaomi Mi camera

De Mi Note 10 heeft vijf camera's aan de achterkant en één aan de voorkant. De standaard 108MP-sensor heeft een sensorgrootte van 1/1,33 inch en een individuele pixelgrootte van 0,8 μm. Deze hebben hetzelfde formaat als de 48MP Sony IMX586 sensor. De sensor van de Mi Note 10 is echter een stuk groter - 1/1.33-inch versus de 1/2-inch sensor op de IMX586, dus je krijgt meer resolutie bij dezelfde kwaliteit per pixel.

De pixel binning technologie werkt hetzelfde als op de 48MP IMX586. De sensor groepeert pixels in sets van vier en neemt vervolgens de gegevens van aangrenzende pixels om een standaard resultaat te produceren. Hierdoor kan de telefoon tot 27MP pixel-binnenwerken voor betere prestaties bij weinig licht of desgewenst met de volle 108MP schieten. Onder de hoofdlens bevindt zich een 12MP 2x telelens. Deze lens heeft geen optische beeldstabilisatie. De lens eronder wel.

Xiaomi Mi Note 10 Lite

Conclusie

De Xiaomi Mi Note 10 is de eerste telefoon met een 108MP sensor. We houden van Xiaomi's camera's, maar in bijna perfecte lichtomstandigheden presteerde de 108MP modus slechter dan de standaard binned 27MP modus. Dit was vooral merkbaar in de nachtmodus. Hoewel de mogelijkheid om te fotograferen in deze resolutie leuk is om te hebben, moeten consumenten voorkomen dat ze verstrikt raken in de marketing hype die het produceert. De kleine pixels vangen gewoon niet genoeg licht op.

Meer info:

Xiaomi Mi Note 10
Xiaomi Mi Note 10 Lite

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

| Internet Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Sim Only Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Televisie Abonnementen |

Meer info ❯❯