Abonnementen:

Xiaomi Mi Note 10

| Xiaomi Mi Note 10| 128GB | 6.5 inch| 5 Camera set-up

Naar Aanbieder ❯❯

| Bekijk Alle Telefoons |

Bekijk Meer ❯❯

| Vergelijk Sim Only Abonnementen |

Vergelijk Sim Only ❯❯
Xiaomi Mi Note 10 specificaties

Xiaomi Mi Note 10 in het kort

Het is al een tijdje geleden dat we voor het laatst een Mi Note telefoon hebben gezien. De Mi Note 3 kwam meer dan twee jaar geleden en kreeg een lauwe ontvangst, dus er werd gewacht met lancering van de Mi Note serie. Lees hier alle informatie over de Xiaomi Mi Note 10.

Ontwerp Xiaomi Mi Note 10

De Mi Note 10 is het hoogtepunt van het dubbelglasontwerp zoals we dat kennen. Wat er ook afgerond, gebogen, uitgedund, getrimd of gesneden had kunnen worden, het is gedaan. Het Note 10 ontwerp is vrij bekend, zoals je waarschijnlijk al geraden hebt, maar er is één ding aan de Note 10 dat vele andere ontbreken - symmetrie. De Mi Note 10 heeft dezelfde gebogen Gorilla Glass 5 panelen aan zowel de voor- als achterkant. Het aluminium frame is getrimd, maar de gezandstraalde afwerking zorgt voor een goede grip.

Xiaomi Mi Note 10

Scherm

De Xiaomi Mi Note 10 heeft een gebogen 6,47" AMOLED scherm met rondere hoeken en een waterdruppelvormige inkeping voor de selfie camera. Het heeft een van de meest voorkomende resoluties op de markt op dit moment - uitgebreide 1080p of 2.340 x 1.080 pixels om specifiek te zijn (399ppi).

Het scherm wordt beschermd door een gelijkaardig gebogen Gorilla Glass 5 stuk. Het Mi Note 10 display ondersteunt HDR 10, er is ook een always-on optie, en de nachtmodus heeft een TUV-certificering gekregen voor zijn lage blauwlicht uitstoot.

Het scherm heeft een uitstekende helderheid voor een OLED-paneel van 430 nits - dat is in lijn met wat Xiaomi belooft. En het kan tot 600 nits in helder licht gaan als je het op Auto laat staan, wat ook overeenkomt met de officiële belofte van Xiaomi.

Xiaomi Mi Note 10

Camera

De Mi Note 10 is uitgerust met Xiaomi's eerste penta-camera-array en laat voor al zijn veelzijdigheid en indrukwekkendheid een paar raadselachtige vragen achter. Zoals, hoe en waarom maakt de 5x zoom 5MP-telelelecamera 8MP foto's, en hoe passen ze een 5x zoomlens zonder gebruik te maken van een periscoop? De Mi Note 10 is de eerste telefoon die uitkomt met de 108MP sensor van Samsung in wat de 'primaire' cameramodule van de telefoon is. Het is een enorme 1/1.33" inch imager die groter is dan alles wat momenteel op de markt is.

De 108MP versie maakt deel uit van een familie van Quad Bayer sensoren die begint met 32MP units die gebruikt worden voor selfie cams (je weet wel, zoals de selfie cam van de Mi Note 10), en heeft dezelfde 0,8µm individuele pixelgrootte. Zoals alle Quad Bayer sensoren is deze ontworpen om beelden uit te sturen met een kwart van de nominale resolutie, en we kunnen zien dat 27MP gemakkelijk genoeg is voor ieder gebruik.

Conclusie

De Xiaomi Mi Note 10 is een unieke smartphone. Ten eerste - zijn penta-camera is iets wat je niet elke dag ziet - een 108MP-sensor is een primeur, en het lijkt erop dat hij geweldige high-res 27MP-foto's maakt, zowel overdag als 's nachts. De andere vier snappers zijn ook vrij goed, waardoor het een van de meest bekwame en veelzijdige camera kits op een smartphone ooit is.

Dan schittert de Note 10 ook nog met een uitstekende symmetrie in het ontwerp en is zijn bouw niets minder dan vlaggenschipwaardig. De rondingen lopen helemaal niet in de weg, hij heeft een zeer goede afwijzing van de handpalm, terwijl het gezandstraalde frame helpt voor een veilige grip.

Meer info:

Xiaomi Mi Note 10
Xiaomi Mi Note 10

Meer informatie?

Maak een keuze en lees meer informatie over de verschillende abonnementen die je kunt afsluiten met een BKR Registratie.

| Internet Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Sim Only Abonnementen |

Meer info ❯❯

| Televisie Abonnementen |

Meer info ❯❯